{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Yasmin 2005

777 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maria Ø
Kvinde | 37 år | Oprettet: 4. maj 2013


Oldenborg Yasmin

Fødselsår:
2005
Højde:
158 cm i stg
Temperament
Da der er puttet i fuldblod i hende, er hun lidt vågen, men arbejdvillig, fremadsøgende og udholden. Alle ryttere med lidt erfaring og mod kan snildt ride på hende. Hun er ærlig og gør alt hvad man beder hende om. Om det er på dressur- eller springbanen.
Gangarter
Bedømmelse fra eksteriørkåring 2014, kun gangartsbeskrivelsen: Bevægelsen er ret god, men snæver i skridt. Middel, men mere bæring og afskub ønskes i trav. Ret god galop.
Karakterer:
skridt: 7
trav: 6
galop: 7
Stævner
Hun har startet alt fra Lc1 til La4 dressur, med fine procenter og placeringer. Senest blev hun nr. 2 til klubmesterskabet i Hjallerup, og det med en rytter der kun havde redet hende få gange. I springning har hun startet Lf og Le og har også taget sløjfer med hjem her. (Til træning har vi sprunget ca. 110 cm)
Stamtavle
Far: Ultimo II af Hvarre. Farfar: Urban af Hvarre. Oldefar: Urprinz
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Yasmin er blevet kåret i Dansk Oldenborg Avl I i 2014 og her er hendes beskrivelse:
Lille, lidt dyb hoppe af jævnt god type. Passende bredde. Kønt hoved, lidt kort nakke. Middellang hals. Lidt stejl skulder. God manke. Stram lænd. Fladt kryds. Lemmerne er jævne og føre, indfodet for, korte koder, stejle hove.
Karakterer:
Krop: 6-7-7-6
Lemmer: 6-6
Helhed: 6

Resultat: FOR

For bevægelsesbeskrivelsen se under gangarter.

Jeg har selv avlet Yasmin og hendes helbror Frederik. Og jeg er pavestolt over nu at med rette kunne kalde hende en Oldenborger.
Yasmin blev kåret for at give de bedste muligheder for resultater videre til hendes ufødte føl, der er efter Dragonen's Faruq. Vi krydser fingre for en god og problemfri fødsel til næste år i april :)
Kommentér på:
Oldenborg Yasmin
Annonce