{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Ziggy Marley m2s 2004

7.341 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Caroline Eventing
Kvinde | 29 år | Oprettet: 22. feb 2005


Hollandsk Varmblod Ziggy Marley m2s

Fødselsår:
2004
Højde:
1.73m
Temperament
Meget varm.
Gangarter
Over middel.
Stævner
CIC/CCI1* military, kval 2*
LA dressur og spring

Senest nr. 4 ved CIC* DM for junior/young rider:
Dressur: 49.1 straf (sølv)
Spring: 4 fejl (bronze)
Terræn: 0 fejl på forhindringer, 8 på tid (4. plads)


Kommende stævner:

August: Malmö City Horse Show, CIC*
September: Nordisk Mesterskab, CIC*
Stamtavle
Roven xx / Burggraaf / Nooitgedacht
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg fik Ziggy i starten af 2012. Tom Reed, ejer af det prestigefyldte Morningside Stud i Irland, ringede til mig og spurgte, om ikke jeg kunne være interesseret i at overtage 50% af ejerskabet samt al træning mv af Ziggy? Vi tøvede ikke et sekund med at sige ja, og en måneds tid senere ankom han til Dirk Schrades stald i Tyskland, hvor jeg på det tidspunkt boede og trænede.

Ziggy var en jævnt anden hest, end han er nu, da han kom til mig i marts 2012, men takket være min fantastiske fodersponsor, Pavo, korrekt træning, en klipning, en vask og loads of TLC er han nu den smukkeste, sødeste, mest arbejdsomme og glade hest, jeg nogensinde har haft.

Han er ultimativt den hest, jeg har brugt allerlængst tid på at uddanne. To gange har jeg taget en hest fra 90 til 2* på en enkelt sæson - den ene af de to (Free) gik endda fra første militarystævne til et dobbelt fejlfrit EM. Tre et halvt år har det indtil videre taget mig med Ziggy, men han er al ventetiden værd. Ofte har han været truet med en returbillet til Irland, men jeg kan lige så godt indse, at det aldrig kommer til at ske. Han er ubetinget den mest komplette militaryhest, jeg har haft, og så er vores historie og rejse sammen også noget mere spækket med bump i vejen og nedture end de andre heste, jeg har haft.

2014 skulle have Ziggys tur til at komme på landsholdet, men en omfattende skulderskade i maj måned for mit vedkommende satte mig ud af sæsonen resten af året.

Sæson 2015 har allerede været noget turbulent, men med en optagelse i young rider-bruttotruppen, 3 x 4 fejl på springbanen (som har været Ziggys store hurdle) og en snarlig international debut med vores deltagelse ved DM er jeg optimistisk. Under alle omstændigheder vil jeg aldrig bytte Ziggy for de ungryttermesterskaber, jeg de seneste tre år har misset på grund af hans uddannelse. Han er min darling, mit et og alt - og det er takket være ham, at jeg fortsat rider military.
Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Ziggy Marley m2s
Annonce