{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Mecklenburger Napoleon 1998

2.099 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Trine Hobel
Kvinde | 29 år | Oprettet: 13. jun 2007


Mecklenburger Napoleon

Fødselsår:
1998
Højde:
165
Temperament
Han er simpelthen så rolig at have med at gøre, dog tænder han helt sindssygt på en springbane, hvor han bliver lidt hidsig og stærk, på stald er han ret utålmodig og tur i skoven kan kun lade sig gøre hvis man har trænet inden, da han ellers går helt amok.
Og så opfører han sig som en unghest der aldrig har set ting :-)
Gangarter
Han har virkelig nogle fantatiske gangarter, hvis man formår at fremhæve dem.
Især trav og galop ligger over middel. Han er dog rigtig svær at sidde på i traven.
Stævner
Napoleon har for 8 år siden gået træningsstævner i lidt LA-MB i Tyskland med sin ejer og for to år siden gik han lidt stævner i LB og få LA'er, med en del fejl i alle klasser.

Efter at have redet ham i 3 uger og sprunget bane 3 gange, startede vi til Sdr. Hygum c-stævne.
I de første tre klasser havde jeg svært ved at finde det korrekte tempo, hvilket kræves hvis han skal springe optimalt.
Vi vandt LB** søndag med dobbelt nul og en sindssyg hurtig tid og så debuterede han i LA** med mig med to bomme, hvilket var af træthed og en rytter fejl.

Næste stævne bliver forhåbentligt SJM

SJM individuel kvalifikation endte med et grimt styrt som tog hårdt på os begge, men især Naps.

Kongeå c-stævne to måneder efter endte med dobbelt nul og 5. plads i LB** og en snittebom i LB**. Dejlig glad hest som har fået modet igen og som desuden IKKE kiggede :)


bedste resultater i 2013:
1. plads LB**
Fejlfri anden MB* 9. plads Christmas Show
1. plads LA* Christmas Show
2. plads LA*
2. plads LA**


Vi red med 4. fejl i vores første MB*, nul i vores anden, 4 fejl i vores tredje og med 4 fejl i omspringningen i vores første MB**.
Stamtavle
F: Narew Xx
M: Argentina
MF: Argentan
Køn
Vallak. Blev kastreret som 8-års da hun ikke kunne finde opstalningssteder til hingste i DK hvor det leverede op til hendes krav. Det er den største fejltagelse hun har lavet, mener hun selv.
Bemærkninger
Jeg har fået den fantastiske mulighed af låne Nappie af min mors gamle kollega, da Olympia pt. har det rigtig skidt og vi leder stadig efter problemet.
Han er en super skøn hest, som er spændende at ride under hver tur.
Cindy, som ejer ham, har selv lært ham op til MB-øvelser i dressur. Med streg under selv! Hun har ikke haft mulighed for meget undervisning så alt hvad han kan har hun lært ham ved at læse bøger og se videoer. Jeg har den dybeste respekt for hende som rytter.

Han har kapacitet til de helt høje springklasser, dog har han aldrig været startet i højere klasser end en enkelt MB til træningsstævne i Tyskland for 8 år siden. Jeg håber derfor at ham og jeg kan blive et stærkt par så vi forhåbentlig kan starte de høje klasser sammen.
Han har uden tvivl let ved højder, dog skal han rides på en helt speciel måde for ikke at stoppe. Hun har endnu ikke haft en rytter på ham som kunne ride ham optimalt og få ham igennem baner uden fejl, så hun er yderst tilfreds med mine ridt på ham og det styrker sku en som rytter.

Pt. står han stadig ved sin ejer pga flere ting. Mest af alt fordi han har det DUMMESTE hove. De er så tynde og skrøbelige så han smider meget ofte en sko. Han skal derfor også have et ultra tørt underlag på fold uden huller, ujævnheder osv. og derfor har ejeren det bedst med at have ham hjemme.

Han er nu kommet hjem til os da stalden han stod i, styrtede under orkanen i oktober 2013.
Og det er så fantastisk at have ham hjem og det gør tingene noget nemmere.
Kommentér på:
Mecklenburger Napoleon
Annonce