{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Prinsesse(Ulla) [Tidl. part] 2006

936 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Louise Simonsen *
Kvinde | 27 år | Oprettet: 14. aug 2009


Oldenborg Prinsesse(Ulla)

Fødselsår:
2006
Højde:
168 cm
Temperament
Ulla (hendes kælenavn) er nok den mest rolige og tålmodige hest, jeg nogensinde har mødt! Hun tager alt mod stiv arm, og holder hovedet koldt!
Gangarter
Hendes gangarter vil jeg skyde på er middel :-) De er lidt tunge, fordi hun i sig selv ligenu er ret tung..
Stævner
Ingen endnu, men tror der kommer et eller to :-)
Stamtavle
Kender ikke hendes fulde stamtavle, men hende jeg har lånt hende af ejer Ullas mor også.
Køn
Hoppe, og ikke med stort h. Man skulle faktisk nogen gange tro, at hun var en vallak.
Bemærkninger
Ulla er virkelig one of a kind!
- Da jeg til nytår mistede min gamle låne pony, ville Ullas ejer gerne have Ulla i tilridning, og så snakkede vi sammen om at, jeg gerne ville låne hende, og tilride hende. Det sagde hun at det var iorden. Jeg fik hende d. 1/1-2013 og begyndte så langsomt at vænne hende til diverse ting os sager. Omkring d. 1/2 sad jeg får første gang på ryggen af Ulla. - og hun tog det igen i stiv arm..

Da de tre måneder var gået, skulle hun have været til salg, men jeg var blevet glad for hende, og skulle bruge en hest alligevel, så jeg aftalte med ejeren om jeg måtte låne hende i et halv år ca. - Det kom jeg så til.

Da hun var redet i ca. 2 måneder, begyndte vi at få dressur undervisning, hvilket vi stadig får ca. 1 gang om ugen. Hun viser potiontale i dressur, og er utrolig samarbejdsvillig, hun gør alt for at gøre mig (rytteren) tilfreds. Udover dressur springer vi ca. 2 gange om ugen, hvilket er svært at sige, om det er noget, hun er god til. Det gør frem ad, men om hun kan blive en god springhest, er ikke til at sige endnu. - Jeg faldte af hende over et spring for et par uger siden, (i midten/slutningen af april) hvilket, hun også tog rigtig pænt :-)

Ulla er sort måske meget mørkebrun med ingen aftegn. Ulla kan gå dressur. spring, ride tur i skoven/trafikken med andre og alene, kan rides med og uden sadel, gå i trailer uden problemer, kan med andre heste store såvel som små.
Kommentér på:
Oldenborg Prinsesse(Ulla)
Annonce