{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Royal Rocky *Lillermand* 2006

4.210 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Liv Jønsson
Kvinde | 25 år | Oprettet: 23. okt 2010


Anden særlig race Royal Rocky *Lillermand*

Fødselsår:
2006
Højde:
138 cm med sko
Temperament
Han er en pony med et rigtig godt hovede, han tager bare tingende lidt som det kommer.
Han er lidt til den dovne side, der er ikke grund til at gøre noget, vis ikke man skal. Men det kan da alligevel godt tage ham, for nogle gange får han altså sine øjeblikke, hvor han bare løber rundt og laver sjove hop, hvor hans foldkammerat bare står og kigger, som om det er helt normalt.
Han er en hest der elsker at hygge, og han kan enlig også godt lide at lave noget, men han har også sine dage, hvor han intet gider, og de dage hvor man skal holde ham tilbage.
Gangarter
Skridt: middel

Trav: middel

Galop: middel
Stævner

LB 2 - 65,17 % og nr 1
Stamtavle
Nej.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Lillermand er noget af det der betyder allermest for mig, ham er noget af det bedste jeg ved, og ville ikke vil ikke bytte ham for noget.

Lillermand og jeg har haft mange oppe og nedture, i de snart 3 år jeg har haft ham, han har været noget af det mest besværlige, jeg har haft. Han har stejlet med mig så mange gange, at jeg ikke engang turde sætte ham i galop, for så rejste ham sig bare, han var så stresset.
Han var ikke rolig i ridning, han ville ikke rigtig slappe af, men det kom enlig relativt hurtigt, da jeg ikke forlangte noget af ham.
Og nu er han noget af det mest afslappede man kan finde på guds grønne jord.

Han er en meget lærenem hest, og elsker at træne trick, men han kan også godt blive lidt sur, hvis ikke han får ros, hvis jeg f.eks ikke syntes han gjorde det godt nok, så bliver ham lidt trodsig.

Han er en pony der har sin grundridning i orden, og vi har udviklet os sammen. Han kunne ikke fløjtende fis da jeg fik ham, og det kunne jeg heller ikke, vi lærte sammen, vi startede med kun at kunne LC, og nu kan han alle LA øvelserne, nogle bedre end andre. Vi øver en del på changcemanger (staves) da han syntes det er en meget svær ting, og han kan godt blive lidt sur, hvis jeg vælger at blive ved, end til jeg syntes han gør det godt nok.

Lillermand og jeg har kun startet 1 stævne, og det var i 2014, vi startede en LB 2 og tog førstepladsen.
Jeg håber vi kan komme ud at starte lidt mere, men så skal jeg jo, starte mod de langbenede, og der har hans lille ponygang jo ikke noget vildt.
Kommentér på:
Anden særlig race Royal Rocky *Lillermand*
Annonce