{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Mecklenburger Panters Plunch 2004

1.257 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

>>*Mara Perolari*<< .
Kvinde | 29 år | Oprettet: 16. mar 2008


Mecklenburger Panters Plunch

Fødselsår:
2004
Højde:
Omkring 168 -169 cm høj
Temperament
Palle er en rolig hest, som har et godt sind og som kun vil det det bedste. I dressur er han afslappet, kan dog til tider blive meget hidsig. I springning bliver han tændt, men stadig let at styre. Lige som en springhest skal være.
Gangarter
Over middel
Stævner
Sponsorstævne
80 cm: 15 fejlfrie spring
1 Meter: 8 fejlfrie spring

Jysk Rideuge 19/7 2013
ULC Faldt af -.-
ULB*: Meldte fra, da je havde rimelig ondt i hoften :-(

Billund Sportsrideklub:
Lørdag d. 31/8 2013
ULC: 20 fejl, 5 bomme. Det var fra os begge der lavede nogle kiksere. Han var en lille smule ukoncentreret, men sød nok.
Søndag d. 1/9 2013
ULC: 12 fejl, 3 bomme, men på Live står der kun 8 fejl, de havde ikke set den sidste bom, men det gør ingenting :D Han var meget bedre dagen efter, men det var mig der ikke kunne ride der :)

Næste stævne:
Herning Rideklub
LC

(Vejle rideklub)
Stamtavle
Far: Panduros
Morfar: Lord Kemm
Køn
En meget smuk vallak :-D
Bemærkninger
Panters Plunch, som i daglig tale kaldes "Palle", er min nye springhest.
Det var slet ikke meningen, jeg skulle have en ny hest, men så fandt vi ham her, meget billig, da han stort set ikke har lavet noget hele sit liv. Han har været rundt ved forskellige hestehandler, og vi har så købt ham af Christian Tang. Jeg fik Palle d. 21/12 2012. Han var rigtig træls i starten, og han smed mig af 1 uge efter jeg havde fået ham, så han kom i ridning ved vores beriderelev Tim, i 2 mdr. hvilket sådan set gik begge veje. Den sidste halve måned, begyndte det kun at gå ned af bakke, og vi var sådan set ved at opgive ham, da han slet ikke blev bedre. Men så kom vores berider op på ham, og prøvede ham kun 2 gange, og han fandt lige den metode, jeg skulle bruge til at ride ham. Vi havde simpelthen været for hurtige for Palle, og havde forlangt for meget af ham. Efter det er det begyndt at gå rigtig godt med ham, og jeg kan se fremgang med ham, hver gang jeg rider på ham, både i spring og dressur. Det er simpelthen så skønt, eftersom at jeg troede jeg havde købt en uridelig hest igen. Palle er en meget speciel hest, en enmandshest.
Men en ting jeg med 100% sikkerhed har lært - Opgiv aldrig! - Viljen til at ville skaber evnen til at kunne!

PALLE ER TILSALG
Kommentér på:
Mecklenburger Panters Plunch
Annonce