{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Malina 2011

3.188 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ida Lunddal Larsen
Kvinde | 31 år | Oprettet: 23. jan 2007


Dansk Varmblod Malina

Fødselsår:
2011
Højde:
Målt til kåring 5 okt. 2014 til 168 cm
Forventes stg. 170
Temperament
Indtil videre har Malina vist sig at være en stjerne, hun gør alt man beder hende om og stoler meget på sin rytter
Gangarter
3 gode gangarter, middel galop og trav over middel, skridt over middel.
Stævner
Kåret i DS 2015 med 7 i helhed.

NVR 17 juli 2016
Bom på jord - 0 fejl
30 cm - 4 fejl
Stamtavle
Køn
Smuk hoppe :)
Bemærkninger

Hun er opdrættet på Stald Cajus, der ejer både hendes far og hendes farfar der iøvrigt blev kåret som årets hingst i Herning 2013 :) Jeg har selv købt hende hos Stald Ax ved Gitte og Dennis Steffenauer i Sorø :)

Malina er lys brun med 4 hvide høje sokker, hun har en lang bred blis, og en hvid "lykkeplet" på maven. Hun er IKKE en pinto og hun er heller ikke broget. Hun er en brun dansk varmblod med aftegn. Det står selv i hendes pas ;) hihi... hun er smuk og jeg elsker hende overalt. Jeg forkæler hende så meget jeg kan, med godbidder, lækkert udstyr og kærlig omsorg.

Der kommer selvfølgelig flere billeder jo længere frem vi kommer i hendes udvikling, jeg håber at i vil give en stemme og byde hende velkommen :)

Malina er nu blevet kåret i DS, hun er så småt begyndt tilridningen og det går rigtig fint :)

Malina er nok jordens nemmeste unghest. hendes temperament er helt cool og hun er meget unik. Tilridningen er gået over al forventning og hun er på vej til at blive en stjerne. Hun vil indenfor nærmeste fremtid blive indsprunget og jeg glæder mig.

Hun er nem i hverdagen, kommer altid når man kalder, går lige op i traileren, kan ride med på tur og er ved at være mere eller mindre trafiksikker. Jeg har hende opstaldet hjemme i Svebølle på vestsjælland.

Jeg skal fra uge 44, 2015 starte til dressurundervisning hos berider Jan Møller Christensen. Vi glæder os super meget, og hvis der er nogen der er god til ungheste, så er det Jan. Han får det bedste frem i alle heste. Nu må vi se om jeg kan følge med, det bliver benhård træning for både Malina og jeg. Men der skal være styr på den dressur, inden vi indspringer.

Jan 2016
Det er snart tid til indspringnng og jeg glæder mig som et lille barn :D
Kommentér på:
Dansk Varmblod Malina
Annonce