{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Araber Tinka fra Hvidtfeldt 1997

3.206 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Julie K
| 31 år | Oprettet: 17. jul 2006


Pinto Araber Tinka fra Hvidtfeldt

Fødselsår:
1997
Højde:
Målt 145 med sko (:
Temperament
Rimelig opmærksom, men kan også være den roligste pony (: .
Gangarter
Skridt: middel
Trav: over middel
Galop: over middel ! :b
Stævner
Stamtavle
Køn
hoppe .
Bemærkninger
min dejligste pony, som opbygger utrolig meget tillid, som næsten kan lokkes til alt. Kan øvelserne op til LB/LA dressur og har kapicitet til mere, og springer LB højder til "træning". Kan springe meget mere end det, men jeg mangler lidt mod endnu.



Lige nu står Tinka stille da hun har været halt et stykke tid. Hun blev sendt i røngten, men billederne viste ik noget. Så nu skal hun til Charlottenlund ind til Falk Rønne og skandes om et par uger. Håber på det bedste ! ((:

Så kom vi videre ! Var inde hos Falk Rønne, 2½ times kørsel og så var vi der ! Først blev hun longeret, og fik taget bøjprøve. Bagefter skulle hun ha en termografiskandning, hvor han så kunne se at venstre forben vare varmere nogen steder end højre forben. Derefter fik hun en almindelig skanding der så viste en seneskade på 8cm.
Så jeg må skridte på hende i et halvt år, 2gange om ugen, i en halv time . Om 12uger skal vi til eftertjek og se om der er sket fremskridt. Om natten skal hun stå med en elastik bandage for at holde senen inde. (:
Kommentér på:
Pinto Araber Tinka fra Hvidtfeldt
Annonce