{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Rasmus *solgt* [Tidl. hest] 1996

2.685 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ditte
Kvinde | 32 år | Oprettet: 17. jul 2006


Anden særlig race Rasmus *solgt*

Fødselsår:
1996
Højde:
Omkring de 150, så vidt jeg ved.
Temperament
Rasmus er for det meste dejlig roligt anlagt, og reagerer hverken på høje lyde eller mærkelige flagrende dimser af nogen art xD Han er også sød hvis han HAR RESPEKT FOR DIG.
Det er imidlertid sådan, at har han ikke det kan han være lidt af et problembarn, så nu da jeg skal sælge ham igen bliver det KUN til en voksen.
Nordbaggeren gør ham stædig, og araberen viser ham hvordan han skal udnytte sin stædighed til fulde xD
Gangarter
I betragtning af hans type har han en rigtig god gang, hvor han ihvertfald træder forbi forbenene med bagbene når han går. Hvis man ikke får ham vækket ordentligt går han imidlertid bare og sjasker xD
Han kan gå meget hurtigt i galoppen hvis man giver ham lov! Når han er meget oppe og køre af den ene eller den anden grund kommer araberen op i ham. Så svæver han næsten af sted med uspilede næsebor og det hele! xD ...
Stævner
Han har gået LC-klasser med mig, men som fireårs gik han LB i spring, og hos dem der havde ham før mig havde han også gået LB i dressur.
Han er dog faktisk bedst til jagter/terrænspring, det er bare ikke noget jeg har haft mulighed for at bruge ham til. Kun en enkelt jagt :(
Stamtavle
Ikke hvad jeg ved af.. d:
Men han er en araber/fjordheste blanding
Køn
vallak
Bemærkninger
OBS:
HVIS NOGEN HAR SET RASMUS ELLER VED HVOR HAN ER, KONTAKT MIG VENLIGST..!!!!!!!

Ligner mest en nordbagge...Men i stedet for en sort ål, er hans brun. Håret i midten af manen er således også brunt.

Da jeg fik Rasmus var han ret "dum" og kunne godt finde på at både bukke og stejle. Det er han heldigvis holdt fuldstændig op med nu
-Jeg savner næsten spændingen XD

Han kan til tider være lidt strid/stædig (Her ser man lidt af hans gamle temperament) men er typisk rigtig sød og rolig nu..

Desværre bliver jeg nødt til at sælge Rasmus fordi jeg skal et år til udlandet til jul..
Så han er nu til salg :/
jeg håber virkelig jeg finder et godt hjem til ham..

Rasmus + Ditte forever!! <333

Nu er Rasmus solgt til en sød pige ved navn Emily, forhåbentlig vil hun tage sig så godt af ham og elske ham så meget som jeg har gjort..

NYT:
Det gik desværre ikke mellem Emily og Rasmus, så nu har jeg købt ham tilbage.. han skal sælges igen, men denne gang kun til en voksen!!

..Kan nu alligevel ikke lade være med at glæde mig lidt til han kommer *hjem*..


20. Februar 2009:
Så er Rasmus hjemme igen, han har kun været her en dags tid, men han virker til at være faldet udmærket til der hvor han står <3 Var ude at ride, og der var ikke nogen problemer. Godt godt^^

21.april 2009 : Nu har vi fundet et godt nyt hjem til Rasmus. Han flytter til Grindsted på fredag og skal bo hos en sød familie på en gård med andre heste. Både far og datter skal ride på ham.

2. juni 2011: Jeg har stadig ingen ide om, hvad der er blevet af Rasmus.. Er han hos en sød familie, i himlen, hos en hestehandler..?! Igen, hvis nogen ved noget om hvor han er, kontakt mig, tak!
Kommentér på:
Anden særlig race Rasmus *solgt*
Annonce