{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Prik [Himmelhest] 1998

980 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

isabella g
Kvinde | 28 år | Oprettet: 17. feb 2010


Knabstrupper Prik

Fødselsår:
1998
Højde:
Hun er 155 cm i stang.
Temperament
Hun er meget rolig :)
Og elsker at komme hen og få en gulerod!
Gangarter
Skridt - Middel.
Trav - Middel.
Galop - Middel.
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Ingen.
Køn
Hun er en skøn hoppe!
Bemærkninger
Beskrivelse: Hun er mellem 155 og 160 i stang så hun er en hest. Hun er hvid med ikke så mange sorte pletter på og hun har en pæn facon.

Jeg var på udkig efter en hest fordi jeg savnede at have hest, så sagde min far at han kendte en mand som havde denne her knabstrupper. Da jeg kom ud og så hende stå ude på den fold hun stod på blev jeg helt vild med hende! Hun var bare så flot, men hun var også meget maver.. Desværre.. Men jeg var fast besluttet på at det skulle være hende så jeg sagde til min far at "Ja, hende vil jeg rigtig gerne have for hun er virke godmodig og en rigtig fin hest!" Så ringede min far til manden og så havde jeg en hest! Nu skal jeg bare fede hende lidt op og så skal jeg begynde at ride på hende! :)

27/5 - 2013 - Hun er lige kommet hjem til mig så jeg kender hende ikke så godt i nu, så jeg har ikke så meget at sige om hende i nu. :)

12/6 - 2013 - Jeg havde en veninde på besøg forleden som også selv har hest, hun hjalp mig med at ride fordi jeg har haft lidt ryg problemer for tiden. :-) Hun red bare så fint og fandt sig i at hvad vi gjorde ved hende! Da hun skulle skridtes af besluttede min veninde og jeg at jeg skulle op og så skulle vi ellers gå en tur ude på vejen! Det gik så fint hele vejen der kom dog nogle små problemer på vejen. Vi gik forbi en mark med en vandspreder på og det var hun ikke helt tryg ved. Da vi gik lige uden for mit hus, på vej hjem, kom der en traktor med en bil i helene kørende mod os og der kom en bil bagfra. vi gik i traktorens side men lige pludselig trækker min veninde os over i den anden vejbane, jeg var lige ved at gå i panik, men min hest og min veninde var helt rolige. Prik tog det rigtig pænt og jeg var tryg ved at komme hjem igen!

17/6 - 2013 - I dag var vi ude på vores første tur helt selv! Vi var en lille smule nervøs, fordi vores nabo åbenbart har fået ny bil (En meget støjende racer bil), og det var Prik ikke helt tryg ved! Men vi tænkte at det skulle ikke stå i vejen for en god tur så vi gik alligevel og håbede så bare på at han var færdig med at lege for i dag! Da vi var på vej hjem igen kom der en bus! Jeg var lidt nervøs så jeg stoppede bare helt op og lod bussen køre, men nej nej bussen stoppede jo selvfølgelig også! Men han stoppede også helt op. Det er dejligt når folk viser hensyn, mange tak buschauffør! Da vi gik forbi den tog hun det helt roligt og gik lige så fint forbi! Så vi fik en hyggelig tur ud af det. :) Jeg galloperode også for anden gang og det gik også rigtig godt! :D

18/6 - 2013 - I dag var vi ude på tur igen og det gik ikke så godt.. Da vi var halvvejs kom der en bus igen.. Denne gang kom den bagfra og det brød hun sig i hvert fald ikke om! Hun galloperode afsted med mig men jeg fik stoppet hende så prøvede jeg at få hende ind på marken vi red forbi og det gik lidt bedre så da bussen kom op på siden af os så jeg at en af passagerende sad og optog en video med mig! Hvad sker der lige for det! Hold op det gjorde mig sur.. Så da vi var næsten hjemme kom der to biler og jeg var rimelig nervøs efter det med den bus! Men dem tog hun meget pænt. :)

02/6 - 2013 - Hun har fået ordnet de fine hove i dag! Endelig! Det var så dejligt! Hun går meget bedre nu og hun virker også gladere, hun tog det så pænt! Hun stod helt stille. Hun er også blevet vasket i dag. Hun var lidt bange til at starte med men det blev da meget bedre da hun fandt ud af at det ikke er farligt! :D så hun har oplevet noget i dag. :)
Kommentér på:
Knabstrupper Prik
Annonce