{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Bakkelunds Cayenne |Caya| 2004

3.213 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Annika&Caya
Kvinde | 26 år | Oprettet: 18. okt 2009


Dansk Varmblod Bakkelunds Cayenne |Caya|

Fødselsår:
2004
Højde:
167 cm
Temperament
Hun er en stor sød hoppe! Hun knytter sig enormt meget til sin ejer, og skal lige kende folk, før hun føler sig tryg ved dem. Hun er meget lærenem, kan jeg allerede se, i den korte tid jeg har haft hende :-)
Hun er meget rolig på stald, fold og bane og kan rides på tur med andre og alene.
Og så gør hun alt for en gulerod, et æble, et hestebolche og hvad vi nu har :-)
Gangarter
Hun har tre fine gangarter efter sin far :-)

Gode rummelige middel gangarter
Stævner
Jeg er ikke stævnerytter og vi ridder hverken dressur eller spring på noget stævneniveau :-) Det har ikke lige interessen.
Stamtavle
F: Churchill
FF: Cicero
FM: Ziska

M: Løth's Venessa
MM: Grangårdens Sunny June
MF: Woernitz

•mere tekst kommer•
Køn
En lækker hoppe ;-)
Bemærkninger
Caya er min første egen hest <3 Vi købte hende d. 24. april 2013, men jeg har først fået hende hjem på gården d. 27. maj 2013.

Caya er en charmerende, smuk, stor, rød hoppe. Hun er født d. 1. juni 2004 <3 Hun er halv hanoverraner og halv holstener og kåret i Dansk Varmblod. Hun er en sød ukompliceret hoppe.
Hun havde ikke den bedste start, da hun ikke er vant til trailer og bestemt ikke ville op i den. Vi fik hende dog op til sidst. På den nye gård var hun de første tre dage meget nervøs omkring det hele, men derefter er det bare gået fremad for hver eneste dag der går.

Jeg bruger Caya til lidt dressur og spring på hyggeplan, tur ridning, jordtræning og alt hvad jeg kan finde på :-) Jeg rider mest bidløs, men også med bid, dog uden næserem ;-)
Jeg har for nylig afmeldt dressurundervisningen, og nu søger jeg efter en underviser, som underviser på den måde som vi begge bedst kan lide det: afslappende og korrekt
_________________________________________________________________________________
FOLD:
Caya er som regel afslappet på folden. Det er en meget rolig flok hun går i. Dejligt :-) Hun kan gå med både hopper og vallaker. Når jeg henter hende på folden, kommer hun til mig det sidste stykke, og går så stille og roligt med :-)
_________________________________________________________________________________
STALD:
Caya kan både være alene eller sammen med andre på staldgangen. Hun er rolig ved begge ting. Selvom de andre heste er lidt urolige kan Caya godt stå stille og roligt. Hun elsker opmærksomhed på staldgangen, og vil helst nusses og pusses om. Når der kommer nogen ind i stalden, tigger hun nogle gange... Dårlig vane som vi stærkt arbejder på at afskaffe.
Generelt er hun super sød på staldgang og i boks. Hun kan både være alene i stald og sammen med andre.
__________________________________________________________________________________
RIDEBANE:
På bane er hun super sød, og gør alt for at tilfredsstille sin rytter. Hun er meget ukompliceret og reagerer utrolig godt på ben og sæde. Hun kan godt være ret doven på banen nogle gange, det afhænger af vejr og humør.
_________________________________________________________________________________
TERRÆN:
Jeg har redet hende på marker, skovstier og ved vej. Hun kan rides ud med andre heste eller alene. Hun er god til begge ting! Hun er dejlig rolig og nem at styre. Men ridder vi ud på en stubmark, kan hun nemt tændes, og vi får en hurtig galop tur. Jeg elsker det! :-D
Vi har mødt absolut alt vi kan møde:
- biler, cykler, knallerter, motorcykler, lastbiler, busser, traktorer, majetærsker, toge og alverdens dyr :-) hun er ikke bange for noget, kun køer med meget lang pels :p
_________________________________________________________________________________

Vi er gået i gang med tricktræning og hun er så lærenem.
Tricks:
- kysse
- bakke uden berøring
- løfte hov
- flytte bagpart uden berøring
- smile
Kommentér på:
Dansk Varmblod Bakkelunds Cayenne |Caya|
Annonce