{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Ørsbjerggårds Bacchus 2009

3.023 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anja Andersen. .
Kvinde | 29 år | Oprettet: 9. mar 2006


Dansk Varmblod Ørsbjerggårds Bacchus

Fødselsår:
2009
Højde:

Har målt ham til 169 cm.
Temperament

Super dejlig rolig, Men kan tændes under ridning.
Gangarter

Skridt : Super go, træder rigtig godt ind undersig.

Trav : Rigtig fin haseaktion, dog skal der arbejdes lidt med hans trav, men kommer med alderen :)

Galop : Rigtig fin, kommer godt ind under sig.

Stævner

D.09.11.2013 - Egnethedstest Region 7,
skridt: 8,5
Trav: 8,0
Galop: 8,5
Ridelighed: 8,0
Kapacitet: 8,5
Kommentar fra dommer: dejlig energisk, og heftig hest! Nr 9 ud af 40

Udtaget til ungheste championatet i herning :-)

D. 21.02.2014 - La1: 69,44 % nr. 4 ud af 25


D 5-9 Marts 2014, Herning - Blue hors UnghesteChampionat : En MEGET bange og trykket hest begge dage derover så vi er tilfredse med hans resultat ud fra hvor lidt han viste han kunne.

Torsdag : Skridt 7,0 Trav 7,0 Galop 7,0 Ridelighes 7,5 Kapacitet 7,5
Lørdag: (Carl Hester) ridelighed 6,5 og Kapacitet 7,0 Begrundelse fra Carl : Arbejdsvillig, dog holder han sig for meget tilbage. og slutter med at sige: MEGET energi men bliver hans rytter glad for senere hen i uddannelsen.

Stamtavle

Far : Blue Hors Zack DVH 943

Farfar : Rousseau KWPN

Mor : Godthaabs Bolette ERDS (Elite Hoppe)

Morfar : Maraton SWE
Køn

Vallak :)
Bemærkninger

Tordag D. 24.05.2013 Fik jeg min nye stjerne hjem. Havde dog besluttet mig for jeg ikke skulle ha unghest lige pt. Men da han var så sød, cool og meget nem efter bare 2 måneders ridning, besluttet jeg mig for det skulle være ham :)

D. 03.06.2013 Har nu haft ham lidt over 1 uge, og han er rigtig sød, men han er dog gået hen og blevet forkælet så vi håber på vi snart kommer igang med ridningen igen :)

D.09.10.2013 så der nyt hos Bacchus. da vi fik Bacchus hjem ville han i efter 2 dage ikke ha sadel på mere, og gik i panik og fuld rodeo når vi prøvede at spænde gjorden, vi fik Heidi (Kranio takral terapi) ud på ham, og det viste sig han havde et trykket ribben og hele hans brystkasse var meget skævt.
Han er nu helbredt og måtte starte helt forfra med tilridningen som krævede rigtig meget da han nu var gået hen og blevet meget bange for at få bare et underlag op og ligge, men det gik frem ad efter 1 måneds jord træning, og er nu i fuld ridning hos Marie Louise Andersen og det går godt fremad :) Så næste stop er egnetheds test D. 9 november i Aalborg :) og vi glææder os til at vise ham frem ! :)

D. 09.11.2013 så kom Bacchus afstedkom til egnetheds test, og han var så sød at ha med i byen. Han klarede sig så godt i blandt de store fine heste og blev nr. 9 ud af 40:D så jeg er en meget stolt mor! Så nu han udtaget til ungheste championatet som foregår under hingstekåringen i herning :-)!

D. 21.02.2014 - Første stævne med Marie Louise i sadlen, han var så sej og red La1 til 69 % selvom han ikke rigtig gad det ene hjørne. og blev nr. 4 ud af 25, så nu ser vi frem til at vise ham frem i Herning! STJERNE HEST....

D.09.03.2014 - Er nu hjemvendt fra Herning med Bacchus, han var super sød at ha med i byen, dog blev det lige stort nok for ham inde på de store baner, så han trykkede sig rigtig meget, og var usikker, så derfor blev det ikke til de helt vilde resultater da han ikke fik vist sin bæring eller gangearter ordenligt. Men jeg er stolt af han var udtaget derover til efter bare 5 måneders ridning, og var bestemt en stor oplevelse!! :)

D.08.06.2014 - Bacchus er flyttet til sjælland igen og går nu og får lidt en slapper et par måneder kun med longering, da vi venter bare hans nye sadel der er klar 1 August.. Vi har desværre måtte vinke farvel til 5 års Championatet i år, men istedet glæder vi os ti at vise hvad vi kan på stævne pladserne når vi er klar igen :)

D.22.12.2014 - Så er endnu et år gået, og det går super godt fremad med bacchus. år 2015 er forhåbligt året vi begynder at vise os på stævner banerne og glæder os helt vildt :)
så ind til vidre ville vi ønske alle en glædelig jul og godt nytår ! - vi glæder os ihvertfald til det nye år med nye udfordringer :)

D.28.06.2015 - kan nu fortælle vi har fået os en ny underviser efter som vi er flyttet til Jylland, og valget faldt på Ditte Mikkelsen, det er både mig og bacchus glade for da det fungere 100 % :-) så nu bliver det bare øvet en masse så vi blir klar til at komme ud og vise os frem :-)

D. 18/1-2017 bacchus er desværre blevet sendt afsted mod de evige græsmarker :'(
Kommentér på:
Dansk Varmblod Ørsbjerggårds Bacchus
Annonce