{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bonnie 1997

1.014 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rebecca Johansen
Kvinde | 23 år | Oprettet: 1. jun 2011


Anden særlig race Bonnie

Fødselsår:
1997
Højde:
omkring 1.48
Temperament
Hun er super sød, og hun gør for det meste hvad man siger. Hun er sød på bane og tur osv.
Gangarter
Skridt: Standart du ved :)
Trav: Når hun går afslappet er den perf.
Galop: urh, elsker hendes galop, den er virkelig god!
Stævner
Ingen med mig, men ved hun har redet mange da hun var yngre. Men håber da også på jeg kommer til et enkelt engang.
Stamtavle
Ingen.
Køn
Hoppeeee
Bemærkninger
Bonnie er en stor 1´er pony jeg har fået lov at låne. Hun er super sød og overhovedet ikke strid eller noget når vi rider. Dog er hun lidt af en kylling nogle gange. Hun er super sød på både bane og tur! Vi har været på tur et par gange nu og det er hun sød til, og vi har også været nede og bade og det lader til hun virkelig elsker det! Lige pt. kan jeg ikke rigtig ride hende i andet end skridt og en smule trav da hun trækker en smule på det ene bagben. Desværre. Så dyrelægen kommer her den 11. og kigger på hende igen og så må vi håbe han kan finde ud af hvad der er gjaldt med hendes bagben!

Okay, nu tænkte jeg lige der var tid til at skrive noget herinde. Så det gør jeg.
Nu skal jeg dog bare finde et sted at starte. :)

Jeg har været i Nordjylland i 2 uger her i ferien hvor Bonnie var så heldig at komme med. Da vi skulle "rejse" der op startede dagen egentlig rimelig godt. Jeg gik ud og hentede hende og hendes ting, og så var det bare op i traileren. Men der gik det gjaldt! Vi brugte over 3 timer på at få hende læsset, vi prøvede med foder, reb og bare at trække. Men intet af det virkede, og selvfølgelig vi var ved at give op i første ende da der også ventede en LANG køre tur hjem. Men hun kom op.

Senere inde i ugen var vi på stranden, hun var simpelthen SÅ sød. Vi var ude i vandet og det var lige før jeg ikke kunne få hende ind igen. Vi galoperede i vandkanten og red og hyggede.
da vi kom hjem skulle vi vaske hestene men det var Bonnie IKKE /!!/ enig i så hende gav vi op med. desværre.

Et par dage senere var jeg ude at springe, og hun var SÅ sød! Vi kom op på 75 og det var det højeste hun havde sprunget siden hun begyndte på sit medicin.

Dagen efter var vi på turist tur med nogle turister, der var hun også sød. Dog en del utålmodig.

Hun fik sko på om torsdagen som var dagen hvor vi også red med turister.

Selvfølgelig har jeg redet på hende udover det jeg skrev men det har bare værte en helt almindelig tur på bane eller i naturen. intet spænende.

Uge 32. Tirsdag.
Om tirsdagen var Mathilde kommet /Mathilde, er også her på hg/ vi red en tur på stranden om aftenen. Og det var SUPER hyggeligt og skide sjovt! Vandet var dejligt og hestene var også, heh.
Vi badede lidt og så red vi ellers i strand kanten. da vi havde badet hoppede mig og Mathilde af hvor Mathildes hest lagde sig, og min bagefter. Så det var dejligt at sidde på en masse sand hele vejen hjem. Og ikke mindst et sandet hovedtøj.

Onsdag var jeg ude at springe der endte vi på 85 cm. er stolt af min lille ged.

Så kom det til Torsdag og vi skulle hjem. Vi havde gjort os klar så vi havde lidt over en time til at få hende i traileren da det jo ikke gik særlig godt sidst. Så vi startede tideligt. Mig og Mathilde hentede hende, gav hende dullay (??) grime på og så fik Mathilde lov til at få hende op da jeg virkelig ikke orkede at skulle blive sur på hende. Men inden vi overhovedet havde rykket en smule i hende var hun oppe i traileren. Under 2 minutter. er sgu lidt stolt af min bette pony!
Kommentér på:
Anden særlig race Bonnie
Annonce