{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Prins Fleur(Solgt og har ændret navn) [Tidl. hest] 2005

3.227 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

josefine kloch
Kvinde | 37 år | Oprettet: 27. mar 2006


Anden særlig race Prins Fleur(Solgt og har ændret navn)

Fødselsår:
2005
Højde:
han er pt ca. 148 i stang.
Temperament
han er en glad unghest som gerne vil ud og opleve nye ting. fortiden er han rimelig doven, men nok pga han vokser! :)
men når det så kommer til ham er han en frisk og legesyg lille hest.
han er opmærksom, men altid til at styre!
Gangarter
skridt,trav gallop.
Stævner
ingen endnu, men det kommer nok!
Stamtavle
F: Palomino(araber)
M: Andalusier
Køn
vallak
Bemærkninger
Her er så min dejlige lille hest.. :) Som du kan se ovenfor hedder han Prins Fleur, han er fra den 31. Januar 2005. og jeg købte ham så d. 4. August 2005. fra omkring lemvig området.
Han er en blanding imellem en Andalusier(mor) og en palomino(far) har en mistanke om at faren måske er araber, da han har mange araber træk som også kan ses på nogen af billederne. men er ikke sikker.
Han er en frisk og meget fræk lille plag som elsker at udforske nye ting..
vi har leget med poser,paraplyer,tæpper og andre larmende og farlige ting.
Ja.. han skal opleves.. men kan slet ikke beskrive hvor dejlig han er. :)

24.04.06- Fleur blev kastareret

18.01.07- Fleur havde idag hovedtøj på for første gang. det gik rigtig godt. og han tog pænt i mod biddet men det har vi jo også øvet i en måneds tid. Men synes egentlig det gik rigtig godt. så var stolt over ham! :)
Så håber jeg bare det kommer til at gå lige så godt i fremtiden, med at prøve de mange nye ting! :)

29.03.07-Så er der ikke mange dage til at Fleur skal flyttes. Fra den 1.4.07 skal Fleur nemlig ud at stå på hammerum ride skole. så bliver spændende at se hva han siger til ale de mennesker og hest. :P og så må vi jo se hvordan det kommer til at gå med trailer turen. sidste gang var jo ik noget at råbe hurra af.

31.03.07- I dag er der en af mine kollegaer( Rikke johnsen) som har været ude at tage billeder af Fleur. så nu håber jeg bare på der er en masse gode i mellem så i kan få lov at se nogen nye billeder af Fleur.

01.04.07- Så er Fleur kommet ud på hammerum rideskole(HOKR). Og det hele gik jo bare perfekt. :)
Vi brugte ca 10 på at få ham op i traileren, og han stod stille hele turen til hammerum. :) da vi kom ud på rideskolen var det hele jo nyt og spændende men han tog det helt stille og rolig. og var allerede faldet til om aftenen.

02.04.07- Så har Fleur tilbragt den første hele dag på HOKR. og han virker til at være glad for at være kommet et sted hen hvor der sker noget. og alle de mennesker der vil nusse med ham når de går fordi hans boks eller når han står på staldgangen og bliver strilet. puha. :P tror virkelig at han nyder det. Tror jeg har gjort det rigtige ved at få ham der ud, er sikker på at Fleur og jeg nok skal blive rigtig glade for at være der ude. :)

02.04.07- så er der kommet nye billeder ind af Fleur. har valgt kun at have de nye billeder her inde. og de gamle billeder og lidt af de nye kan i så finde inde under mine fotoalbums. så det kan i jo altid kigge lidt på! :)

27.04.07- Fleur blev idag sparket i hovedet af en anden hest. og fik et ordenligt sæbe øje, og en større hjernerystelse. og til at starte med havde han også næse blod. men et par dages ro, så sku han være næsten frisk igen, sagde dyrlægen!

10.05.07- så blev Fleur longeret for første gang. og det gik jo super godt. han havde endda longe gjord på og det sgade han heller ikke nogen som helst til! så det skal nok blive godt. :)

16.05.07- idag havde fleur dyrlæge igen. da han har været halt et stykke tid nu. og han skal have taget røngen billeder af begge bagben på tirsdag(22.05.07) så nu må vi se.

22.05.07-ja.. så har dyrlægen været her igen.. :( og det ser sgu ik helt godt ud... :'( han har en brud skad nede ved kode ledet på højre bagben, som desværre har været der et stykke tid. men jo svært at gøre noget når han ik rigtig har haft ond og vist tegn på det var lidt mere alvorlig end bare vokseværk. snøft og dyrlægen siger det ser rigtig sort ud for min lille prins. og han tror ik på fleur kan komme oven på.
men vil jo som en hver anden heste ejer ik bare opgive min hest.. så nu skal jeg have ringet til ansager dyrhospital, og så vil jeg have dem til at se på hans ben. og så håber jeg at de kan gøre noget. så denne her episode kan få en lykkelig slutning hvor fleur stadig lever og kan blive den spuer ride hest som jeg ved at han kan blive. :( snøft snøft

05.06.07- har sendt røngent billederne til ansager. skal ringe til dem på mandag.

11.06.07- så har jeg snakket med ansager.. :'( min elskede hest har fået sin endelige døds døm.. han skal til heste himlen. ansager syrehospital. fortalte mig at der var simpelthen ikke noget og gøre.. så det næste der skal ske er at jeg skal have ringet til min dyrlæge... og ja.. :'(

17.06.07- idag har fleur været i solarium for første gang.. Mmm det var bare så dejlig.. :P

13.07.07- ja hva sker der hva sker der?? der er både en go og en dårlig nyhed. og den dårlige er at fleur nu har fået en stor hud afskrabning i hovedet.. (hvornår lære du ikke at komme til skade)
den anden er at dyrelægen kommer ud igen på fredag og tager røngent billeder af fleurs ben. da min lille skat lige pludselig er hold op med at halte, eller den halter ihvertfald ik i forhold til det den har gjort.. så det er bare super. så må vi jo krydse finger for at dyrelægen har en go nyhed og fortæller mig at fleur var en af de 10% som ville komme sig over den skade og han at kan blive ride hest til en hvis grad.. :) ahhhh.. er super glad....<3 love you fleur, i hope you know.

20.07.07- så har dyrelægen været der og taget nye røngent billeder af fleur, og ja hva er der at sige.. har aldrig nogensinde været mere glad end dagen idag.
skaden har lagt sig, gået i sig selv.. ja det er helet perfekt. og han kan næsten ikke se der nogen side har været et brud. så fleur var en af de 10% som var se heldig at skaden helet så godt at han vil kunne blive ride hest.. :))
ja ved ik hva jeg skal sige, det er et mirakel og så må være en lille egenl som passer på ham. :)
så i kommer nok til at høre en masse mere fra mig og fleur i denne profil. :)

28.08.07- idag har mig og fleur været ude og udforske en masse forskelige ting, så som at gå over en presining(eller hvordan det staves) og så har vi haft underlag på, med stigebøjler hvor at jeg fik lov at "banke" dem ind i siden af ham, som en nybegynder evt ville sidde på ham.. og det tog han rigtig fint, og sagde overhoved ik noget til det udover selvfølgelig at være lidt mere opmærksom! :) så det var super! :D

24.09.07- i denne uge må jeg begynde og træne fleur igen, efter skaden i hans ben.. med lidt longering osv.. wee :))

11.10.07- idag er fleur og jeg begyndt på lidt mere træning rettet mod af han snart skal til at have rytter på. :) så nu er vi begyndt og køre ham til, eller hva man nu kalder det når der ikke er nogen vogn indblandet og heller aldrig skal være det! :)
men sys det gik rigtig godt, han sku selvfølgelig lige fatte hva det var jeg ville have ham til. men derefter gik det også fint af det er første gang han prøver det! :)

31.01.08- Fleur han har fødselsdag og det har han jo og det er idag, Fleur han har fødselsdag og det har han jo idag. HURRA HURRA HURRA... så er min lille skat fyldt 3år! WEE..

07.02.08- Idag harjeg lagt med fuld vægt over fleur's rygge for første gang! og det gik rigtig godt!! han er bare en go dreng.. men selvfølgelig fræk, han er jo ik unghest for ingen ting! :)
Kommentér på:
Anden særlig race Prins Fleur(Solgt og har ændret navn)
Annonce