{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tyroler Haflinger Wilox 2004

1.512 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Smedelund
Kvinde | 35 år | Oprettet: 10. apr 2012


Tyroler Haflinger Wilox

Fødselsår:
2004
Højde:
163 dejlig højde:-)
Temperament
Han er en rigtig dejlig rolig hest , han tager tingene rigtig cool selvom jeg kun har haft ham siden D. 30 maj
Gangarter
Han har 3 gode gangarter men har kun set dem på fold indtil videre
Stævner
Ikke med mig
Stamtavle
Kommer senere
Køn
En dejlig vallak
Bemærkninger
Købte Wilox her den 30 maj så har ikke haft så meget tid sammen med ham men han er en rigtig dejlig hest, som er rolig. Han er lige den heste jeg har ledt efter, han har desværre trådt sin sko af og revet noget af sin hovvæg med af så han har været halt , men de sidste 2 dage har han været regngående , så vi håber på han kommer sig helt. :-) Wilox har i dag fået nye sko på d. 10/6 , smeden siger der går et helt år før Hans hov er ok igen, men han burde allerede om en mdr. kunne se det er blevet bedre, Wilox var meget bedre gående over stenene i dag efter han fik en ny sko på, så vi krydser finger for det holder :-)

16/10-13
Det går bedre og bedre med wilox hove, den ene for hov er blevet rigtig fin og har holdt sin sko på i 3 mdr. nu :) så det er bare dejligt, desværre er den anden hov ikke helt så god endnu, han taber den tit, men det er ikke helt så galt så ikke han kan få en sko på igen..

For ca. 3 mdr. siden red mig og en veninde på en mark og wilox sprang op i luften, mit ben sad desværre fast i sadlen i det hop han laver, så jeg for forstrukket lysken, så wilox har stået stille lige siden, han har hun været på lidt skridt ture da jeg ikke kan trave på ham endnu pga lysken. Jeg regner med at vi skal i gang med genoptræning her i næste uge :) glæder mig til at komme igang igen :-)
Kommentér på:
Tyroler Haflinger Wilox
Annonce