{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Sarah [Himmelhest] 1988

697 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

amalie b
Kvinde | 24 år | Oprettet: 1. mar 2012


Oldenborg Sarah

Fødselsår:
1988
Højde:
hun er 164 i stang så hun er en lille heste men når man sider på hinde. får men det som at sider på en pony men når man stiler er hun en hest igen.
Temperament
hun er maget rolig hun er en god skovtures hest. bliver næsten ikke bange får noget hun er en maget stabil hest så hun er maget børen venlig kan og så bruges til voksen og er bil sikkert og andre køer tøjer
Gangarter
hun er maget sofaryget så man sider blød i skridt hun tager ledt store skridt men det er ok at side på hinde
hun tager store skridt og bløde skridt i trav men den er god
hindes galp er den beset gangart hun har. men hindes over gang til galop er maget store men så er den god og side på
Stævner
jeg har redet lc1 på hinde og har også sprunget 35 cm. hun må højst springe 50 hun er jo gammel men hun kan godt ride mere en lc1.
Stamtavle
jeg ved ikke hindes stamtavle men tår hindes mor er en dressur hest og hindes far er spring få hun kan begge ting både spring og dressur.
Køn
det er en hoppe hun er bestemt når man rider på hinde. hun kan vende rundt vis kan ikke holder hinde i gang.
Bemærkninger

Sarah er en gammel hest hun er 24 år og er en elev hest. men det betyder ikke noget for mig jeg har kendt Sarah i næsten 5 år så jeg kander hinde fra top til tå. det jeg godt kan lide ved Sarah er at hun er rolig og det er jeg også så vi passer sammen hun har en stor mulle men det er fordi hun er oldenborg og hun har to store øjne som skinner på mig når hun ser på mig. hun er ikke den der træder farm og viser sig men det gør ikke noget får mig. hun har to lange sød store øer som lytter på mig jeg tår hun kan lide mig. men det ved jeg jo ikke jeg kan jo ikke tale med dyr men tænk nu vis man kunne. så kunne man få svar på en masse spås mål
FX. kan du lide mig
er jeg sød mod dig
og så vider ........ den dag hun dør ville jeg grade. men alle dem der kommer ud får det samme ville nok også grade selv om nogen ikke kan forstå det er det lige som at meste en god ven selv om man kun har set den en eller to gange er det ok at grade. nogen som tår det er lige så til at finde en hest som er lige så sød det er umuligt.
Kommentér på:
Oldenborg Sarah
Annonce