{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony La-Petit Fleur 2003

1.788 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hvidtfeldt
Kvinde | 27 år | Oprettet: 20. aug 2011


Hollandsk Sportspony La-Petit Fleur

Fødselsår:
2003
Højde:
Vil gætte på at Fleur er ca 155 cm
Temperament
Fleur har et rigtig godt hoved, hun er rolig, men meget opmærksom. Til tider varm. Hun er nem i al omgang, både på stald og fold og er en engel at have med på tur og i byen. Hun er en super glad hest, man ikke kan andet end at holde af!
Gangarter
Skridt: Fleur har en fin skridt med god energi, takt og et godt tempo

Trav: Super fin trav, også med god takt. Hun bliver rigtig lækker hvis man lige er lidt over hende. Hun kan både afkorte fint, og er efterhånden blevet god til at øge også :)

Galop: Fleurs galop er super god og behagelig, og kan med noget træning blevet endnu bedre. Når man får arbejdet godt med hende, er hun virkelig lækker og samarbejdsvillig. Hun har fin balance og godt tempo, alt i alt en super galop.
Stævner
Indtil videre har Fleur og jeg startet to stævner sammen:
LC1 i Brønderslev Rideklub. Gik ikke så godt, jeg var for nervøs, og det smittede af på Fleur. Vores første stævne, og hun var meget opmærksom, men er tilfreds med min lille prinsesse<3
LC2 i Brønderslev Rideklub, mener vi endte på en 12. plads, gik rigtig fint!
LB2 i Vadum Rideklub. 68% og en 2. plads med 0,5% fra førstepladsen, stjerne!

Med tidligere ejer har hun gået LA både i dressur og spring.
Stamtavle
Vi kender desværre ikke Fleurs stamtavle, men vi ved, at hun kommer fra Holland.
Der er connemara, araber og fuldblod i Fleur, og det kan til tider tydeligt mærkes :-)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Den 1. april 2013 kom Fleur til Vadum Rideskole. Vi havde været oppe og prøve hende hos JM Horses, og vi var sikre på at det var hende vi skulle have. Vi havde ledt efter en hest der var god til både dressur og spring, og som havde et godt temperament, og Fleur viste sig at være helt perfekt!
De første par dage Fleur var der, brugte jeg på at lære hende lidt at kende indtil hun faldt ordentlig til. Jeg striglede hende og træk ture med hende så hun kunne se sig lidt omkring.
Et par dage efter hun var ankommet, var det tid til min første rigtige ridetur på Fleur. Jeg kunne godt mærke det hele var nyt for hende men hun tog det rigtig fint selvom hun kiggede meget og lige skulle vænne sig til alle de farlige hjørner i ridehuset:-)
Efter jeg havde redet hende nogle uger var jeg ved at lære hende bedre at kende, og hun var ved at falde rigtig godt til. Jeg brugte mange timer på at være sammen med hende og nød det i fulde drag.

På stald er Fleur altid glad og nyder altid en strigletur. Hun har et godt hoved og små børn kan sagtens selv håndtere hende. Hun er meget rolig, men også opmærksom. Man kan gøre næsten alt med hende, især hvis der er en guffer i farvandet;-)
I dressur er Fleur rigtig fin. Hun har super gode gangarter og er meget samarbejdsvillig, så hun skal nok blive rigtig god en dag! Pt ligger vi på LA niveau, men vi skal nok blive bedre med tiden!
Fleur er en superspringer! Hun har en virkelig god teknik og ikke mindst lysten til det! Så snart hun ser et spring gasser hun fuldstændig op, og man kan virkelig mærke hvor meget hun nyder det! Hun skal nok blive en rigtig god springpony engang!
Hun har med tidligere ejer springet 135 i tripplebarre.
På tur er hun altid klar til en god fræser. Hun er meget livlig, men styrbar, og nyder at komme lidt ud i naturen og se sig lidt om! Hun er 100 procent trafiksikker, men kan godt finde på at kigge sig lidt omkring.

Jeg nyder altid en god tur på Fleur, hun er altid i godt humør og giver altid god tur.
Jeg er virkelig glad for Fleur, hun er fantastisk<3

Mere tekst og flere varierede billede kommer..
Kommentér på:
Hollandsk Sportspony La-Petit Fleur
Annonce