{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Corvette 2000

2.277 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Corvette

Fødselsår:
2000
Højde:
1.63 m. sko
Temperament
Han har et dejligt temperament og er rigtig nem at have med at gøre. Det er lidt sjovt fordi det er som om at han er hinandens modsætninger fordi uden rytter er han stille og rolig og total kold overfor alting og med rytter har han ikke engang tid til at skridte varm der vil han bare igang med at lave noget. Under rytter er han meget bestemt og tror lidt at han kan gøre hvad han vil, men når man endelig lige har fundet ud af at tackle ham rigtigt er han sååå fantastisk at ride. Han kan virkelig flytter fødderne
Gangarter
Alle hans gangarter er langt over middel!
Stævner
Han har startet noget la1 i dressur og han har aldrig starte et spring stævne før, så det bluver spændende at prøve!

Killerup rideklub 22 og 23 marts 2014
lørdag:
LE spring metode B0:
LD spring metode B3:
Stamtavle
Mor: Ukendt

Far: Come Back II
Køn
Vallak
Bemærkninger
D. 02-06-2013
Endelig fik jeg Corvette hjem, det havde jeg virkelig ventet langtid på. Jeg kender ham ikke så godt endnu men det skal nok komme. Han er faldet rigtig godt til på Killerup, og han har allerede fået rigtig mange nye venner på folden. Jeg glæder mig til at lære ham endnu bedre at kende og komme ud til nogle stævner på ham.

D. 21-082013
Nu har jeg haft Corvette i 2 og 1/2 måned og han har udviklet sig helt vildt på så kort tid. Da jeg fik ham var han rigtig vild og stejlede en hel del, men nu er han blevet rigtig arbejds villig og og viser utrolig stor kapacitet i både springning og dressur, så det er helt fantastisk! Han er blevet en hel anden hest på så kort tid, så jeg glæder mig helt vildt til at lære ham endnu bedre at kende og komme ud til en hel masse stævner på ham. Han skal starte sit aller første spring stævne d. 7 september så det glæder jeg mig helt vildt meget til og se hvordan han reagerer på hele stemningen og lydene til stævnet!
Kommentér på:
Anden særlig race Corvette
Annonce