{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Steffi Graf 2003

25.833 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Oldenborg Steffi Graf

Fødselsår:
2003
Højde:
157 cm
Temperament
Steffi er en super sød og cool hest, som har et rigtig godt hjerte.
Hun er til tider en lille glo-fis, men hun skal bare ud og ride en masse stævner og få set en masse ting - så skal hun nok holde op med det :-)
Gangarter
Skridt: Langt over middel - meget god
Trav: Over middel - god rumlig trav med god bagbens aktion
Galop: Over Middel - fin galop
Stævner
DM i Paradressur Broholm 2013

Team Test: 65% - Steffi var meget påvirket af de overvældende omgivelser på Broholm, og stivede sig og gloede noget. Men selvom hun var utryg blev hun ved mig og vi kom igennem programmet :-)

Indviduel Championship test - 1. afd. DM: 70,0% 2. plads- Havde en rigtig fin tur og Steffi var utrolig sød :-)) Plads til forbedring hist og pist, og kunne godt have lidt mere energi, men rigtig fin debut <3

Kür 2 afd. DM: 72% 1. plads - Steffi var igen spændt og påvirket af de overvældende omgivelser, men var noget nemmere at få rundt på den store bane end 1. dagen. Der var mange gode ting, men der var også mange ting der kunne have været meget meget bedre :-) Det skal nok blive rigtig godt med tiden!
Stamtavle
Far: Graf Oldenburg
Farfar: Lukas Rudbaek
Mor: Dina Gril
Morfar: Ibsen
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Steffi er den hest der igennem hele min ridekarriere har imponeret mig mest! Hun har fra aller første gang jeg sad på ryggen af hende bare accepteret og forstået mine signaler uden ben, som om hun aldrig har prøvet andet. Hun har en utrolig vilje til at samarbejde og lyst til altid at gøre sit bedste - det er faktisk helt rørende.
Da jeg havde haft hende i 3 dage kunne jeg allerede ride program på hende, og efter 7 ugers samarbejde red vi DM på Broholm hvor hun gik over 70% begge dage - det siger lidt om hvor fantastisk en hest hun er.. Vi har været heldige at finde det helt rigtige match i mig og Steffi :-)
Hun er i al håndtering meget nem; går lige op i trailer, er nem at trække med, sød at ride tur på osv. Hun er dog en hoppe og hviner gerne hvis en anden hest kigger forkert på hende ;-)
Jeg har oplevet at når hun er blevet bange mens vi rider og har været lige ved at springe til siden, så har hun "stoppet" sig selv i at gøre det, og gået ind under mig og "grebet" mig igen - kan man så andet end at elske hende? :-)))
Det føles som om jeg igen har fundet min "Snøvs". Så hvordan kan det andet end at blive godt? :-)))
Kommentér på:
Oldenborg Steffi Graf
Annonce