{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Jalle [Tidl. part] 2000

895 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

cecilie K
Kvinde | 24 år | Oprettet: 16. dec 2012


Arabisk fuldblod (OX) Jalle

Fødselsår:
2000
Højde:
1.55
Temperament
kan til tider blive meget urolig, men der er aldrig det helt store med ham... Han gør ikke en flue fortræd.
Han er fuldblods araber, men han er simpelthen så stille og rolig. Han er bare dejlig <3
Gangarter
Skridt: forskelligt fra dag til dag. Nogle gange hurtigt, andre gange ekstremt langsomt.

Trav: For det meste samme tempo, egentlig meget behagelig og taktfast.

Galop: lækre og bløde bevægelser. Kan være ekstrem hurtig.
Stævner
Han går distance, men jeg har ikke selv startet stævne på ham.
Stamtavle
Mors side:

M: Sheesmira (OX)
MF: Samir (OX)

Fars side:

F: Jalaam (OX)
FF: Barif (OX)
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Han er ikke trænet i at springe, det er jeg begyndt at på. Det højeste jeg har sprunget på ham, er 70. Når vi lige er begyndt, vil han helst uden om springet. Men når han så er kommet igang, og har været over et par gange, synes han, at det er meget sjovt.

dressur har vi ikke redet så meget, han er ikke ret god til det, da han heller ikke er blevet trænet i det.

Jalle er meget opmærksom på, hvad der sker omkring ham. Han går fint til biddet i alle tre gangarter. Jalle er hurtig som lynet, og løber altid med løftet hale. Han er ejet af Leif Neland.

2/6 2013: Vi er ude og bade. Til at starte med, var han ikke så meget for at gå ud i vandet. Men efter han havde vendt sig lidt til det, syntes han at det var meget sjovt, han legede også lidt med vandet. Han ville ikke ud at svømme. men efter at have knoklet med ham, fik jeg ham ud at svømme én gang, men så ville han heller ikke mere, uanset hvor meget jeg prøvede.

Første gang jeg sprang på ham, sprang jeg 60-65. Han var ikke meget for at skulle over springet. Men da jeg så endelig fik ham over, syntes han at det var meget sjovt, og så gik det som smurt. Anden gang jeg sprang på ham, gik det knap så godt. Vi var på vej mod springet, da han 20 cm foran springet, styrer udenom, hvor jeg så falder af... Jeg landede forkert, og slog ryggen, så jeg simpelthen ikke kunne ride mere den dag. Så i stedet for, valgte jeg at longere med ham.. Efterfølgende, har jeg sprunget over nogle træstammer på ca 20-35 cm. jeg har også sprunget nogle gymnastikspring på ham, det gik ikke så godt.. jeg havde sat 4 spring op. det 1. kom han over men resten styrede han udenom. jeg skulle være heldig, hvis jeg kunne få ham over 2 spring i træk..

Jalle er en rigtig drillepind. Han skubber tit, når han ikke får ens fulde opmærksomhed. Han elsker godbidder, og roder altid nede i min strigletaske, hvis han kan komme til den. For der ved han nemlig at der ligger hestebolcher, og når først han har fået ét, så vil han have flere, og så skubber han, indtil man giver ham et til.

Jalle er meget opmærksomhedskrævende, og han hader at være alene, uden en anden hest. Hvis der er en hest der løber, så løber Jalle med.

Jalle er meget følsom ved gjorden, og skal derfor strigles med bløde strigler. Han hader at få spændt gjord, og få dækken af og på.

Jalle er en super dejlig, og fantastisk hest :D

Jeg har ikke part på ham længere, på grund af nogle misforståelser, med noget ud-lukning..

Jeg savner ham helt vildt meget.. :'(
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Jalle
Annonce