{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Aría 2004

1.093 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Islænder Aría

Fødselsår:
2004
Højde:
1.40
Temperament
Aría er helt sin egen. Lidt tillidproblemer og meget fokuseret på spøgelserne i omgivelserne, lidt vims, men alt i alt en kanon god selskabs hest. Hvis man er modig og tør tage udfordringen om (som berider) indeholder hun nogle fantastiske ride egenskaber og gangarter ud over det sædvanelige.
Hun tuller rundt sammen med de to andre tøser, og har lidt ferie ud over der bliver arbejdet fra jorden. hun er meget fokuseret på ens bevægelse og lytter temmelig uddannet på ens korrektioner og tegn til hende. Kanon hest at arbejde med fra jorden.
Hun er også en bølle og kan lide at lave fest på folden, men til en hvis grænse når man er den eneste der danser og skaber sig.
Har været under rytter en del gange, men er for voldsom og tilpasser sig bedre til hygge på folden hvis ikke man kan håndtere det (øv)
Gangarter
Lækre gangarter! og har vist alle fem på fold og under berider.
Stævner
-
Stamtavle
Kommer følgende
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Vi har haft Aría siden september 2011, og det har været noget af en sjov oplevelse.
Hesten er sin egen i den forstand at hun bare går og hygger og bliver nusser. Aría er en super ridehest i den forstand at man skal kunne håndtere hende på den rigtige måde, hvilke er super ærgerligt da hun indeholder nogle fantastiske gangarter af en hoppe at være!
Hun nyder selskabet med de to andre ishopper og de har en super trekløver kørende i deres egen perfekte verden.
Hun bliver arbejdet med fra jorden, hvilke også er en fornøjelse fordi hun er så trænet og uddannet, at hun lytter efter en uden besvær eller protest.
Det er sådanset min mors hest, men da hun er faldet af hende en gang for meget, og jeg har været i samme båd, har jeg taget over mht. arbejde fra jorden.

Mere tekst kommer følgende.
Kommentér på:
Islænder Aría
Annonce