{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Castella (død) 1999

2.477 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hanni C
Kvinde | 33 år | Oprettet: 7. apr 2006


Dansk Varmblod Castella (død)

Fødselsår:
1999
Højde:
ca. 1.65
Temperament
varieret! rolig, sød, rar men kan også hidse sig op.
Gangarter
over middel
Stævner
vi har været oppe og starte la2. Hun har haft pause her i sommerferien, og vi starter op igen til efteråret.

Ressultater fra D-stævnet i GRR4 29 januar 2005
Lc2 60,4% 2u.
Lc3 59,2% 3u.

Resultater fra D-stævnet i SDR 15-16 oktober 2005
Lc2 67,4% 2p.
Lb1 68,5% 1p.

Resultater fra D-stævnet i GRR4 19-20 november 2005
Lc3 58,3%
Lb1 64,1% 3p.

Resultater fra D-stævnet i ABR 8-9 april 2006
Lb3 59,3% 1u.

Resultater fra D-stævnet i NAR 2-3 sep. 2006
lb3 66.90% 2p.
la1 66.90% 4p.
lx spring fejlfri 1p.
ld fejlfri 1u.
Stamtavle
kommer.
Køn
ja, :D Hoppe!!
Bemærkninger
Castella er en super sød hest. Men hun kan godt være lidt strid mod sine omgivelser. Castella har min far også selv avlet så vi har haft hende som lille. da hun fyldte fire år, kom hun ifol. Hun fik en lille hingst ved navn Citano som blev solgt på Vilhelmsborg et par måneder efter. Castella har været med til et C-stævner og et par D-stævner i dressur. I vinteren 2005 begyndte vi på at springe, og det er vi kommet godt ud af, så nu vil vi med til nogle springstævner i 2006:)


;( Idag tirsdag d. 21. november.

Jeg stod i badeværelset tidligt om morgenen på vej i skole. Da jeg pludselig hørte min venindes mor stå ude i døren og råbte til min mor:"Hvad er der sket?", min mor svarede: "hvad?" . Hendes mor:"Castella er død!". pludselig stoppede jeg med at børste tænder, der blev helt stille. Jeg løb ud på gangen, og hendes mor så mig og fik et chock. Min mor kom så og holdte rundt om mig da jeg begyndte at græde. Jeg lagde mig i sofaen da min mor skulle ud og se hvad der var sket. Da hun kom tilbage, fortalte hun at Castella havde fået sit ene bagben fast i sin grime, og derefter har sparkede hul i sin blodårer.
Jeg tænkte at jeg blev nødt til at komme i skole for at se om jeg kunne tænke på noget andet, men det gik ikke, jeg tog bussen hjem igen.
Nu ligger castella nede bag halmladen, pakket ind og venter på at blive hentet imorgen. Vi nåede heldigvis at springe vores sidste spring ude på vore nye bane igår, det er jeg bare så glad for.
Søndag d. 10. december skulle jeg starte mit første springstævne på hende i Bredebro. Det har jeg glædet mig utrolig meget til, da Castella var en meget speciel springhest.
Jeg kan bare ikke forstå at hun er død nu, det er virkelig forfærdeligt. Bare at miste noget i ens liv, som fylder så meget i ens hjerte. Og alle de minder vi har haft. Jeg sad inde ved hende da hun fødte sit føl, da hun vare fire år. Føllet kom til at hedde Citano og blev solgt til Sjælland oppe på Vildhelmsborg.
Jeg sidder bare og ønsker at jeg kunne spole tiden tilbage til igår aftes, efter vi havde sprunget. At man bare havde taget grimen af. Så fremover vil det betyde meget at jeg tager grimen af mine heste, det er aldrig noget jeg glemmer. Jeg vidste bare ikke at det kunne gå så galt, for der er jo også en fordel ved at have en grime på en hest hvis der skulle opstå ildebrand.
Castella og jeg var bare klar til at komme ud og starte nogle springstævner, og hun elskede det.

Castella jeg vil aldrig glemme dig, du vil altid være i mit hjerte. <3
Sov godt min dejlige hest<3<3 Du var noget helt specielt for mig. <3
Kommentér på:
Dansk Varmblod Castella (død)
Annonce