{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Dear-lei <3 hvil i fred min engel [Himmelhest] 1990

10.238 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

anja  P
Kvinde | 36 år | Oprettet: 3. maj 2004


Anden særlig race Dear-lei <3 hvil i fred min engel

Fødselsår:
1990
Højde:
han er ikke færdig målt. Men ca 158 cm uden sko..
Temperament
han er for det meste meget irivig.. Men når det gælder dressur er han nærmest doven.. Der imod er han alletiders tur og spring hest.. Han er næsten ikke til at holde så.. han elsker det.. Han er dog også en herre der ved hvad han vil..Hvis han ikke får sin vilije stejler han bare.. Men han er også verdens største nussehovede.. han kan ikke få opmærksomhed nok..
Gangarter
Dejlig skridt
Flot trav.. han svæver næsten.. men er svære at nedsidde på
Mega dejlig gallop.. det er som at sidde i en sofa
også er der jo oz lige trippen... det er han mester i.. Hi hi
Stævner
Jeg har været til hubertusjagt på ham.. der blev det til en 4 plads.. Men han bliver alletiders spring hest.. han springer let 115 cm med rytter.. det er dog ikke mig der har det men min nabo.. da jeg er lidt af en kylling.. dressur kan han også sagtens, når han altså gider.. så det skal nok blive til stævner i begge dele..

Her den 7 november var jeg til hubertusjagt igen.. hvor jeg blev første uplaseret.. Så det gik meget godt.
Stamtavle
NOPE.. puha sådan noget fint noget har herren ikke.. men han er ½ fuldblod og ½trekener..,
Køn
JA MEGET.. ej han er vallak men tror selv han er hingst..
Bemærkninger
Dear-lei er min dejlige vallak på 14 år. Jeg købte ham mishandlet for 3 år siden.. Det første år gik med at vise ham at jeg ikke gjorde ham noget, og lære at ride ham( han er meget svær at ride.. Derefter fik han konstateret astma så gik der et år hvor jeg kun måtte ride ham let, da han skulle i behandling.. Jeg har nu været igang med at ride ham op i ½ år nu og det går frem ad.. han viser ikke særlig tit tegn på at han har været mishandlet mere, bortset fra at han er hovede sky overfor fremmede...Han er mit et og alt og jeg elsker ham over alt på jorden... Vi har været så meget igennem sammen.. jeg sælger ham aldrig, og når han en gang ikke kan mere og skal væk, bliver det ved min side..

ja også elsker han bananer... det er bare guf... hi hi

jeg træner ham med horsmandship.. og det har simpelhen gjordt ham til den mest tillidsfulde hest man kan ønske sig..
Så til alle jeg der står med en " umulig hest" prøv det..der er jo en grund til hesten er blevet sådan.. med et god hjerte og tålmodighed kan alt lade sig gøre.. Mange havede opgivet dear-lei.. men ikk mig.. Jeg har fået af vide af min dyrelæge at havde det ikk været for alt det jeg har gjordet for ham... hvis han var havnet et andet sted.. var han nok aflivet nu..så tænk på hvordan i mener man skal være ved en hest.. langt de fleste kan godt finde ud af at behandle en hest ordenlig... men der er altså oz nogle der ikk kan.. Det første vi kan gøre er aldrig at sælgevorse hest til en hestehandler.. der kom min fra..

her den 16/11 05 havde jeg dyrelæge og der er ingen ting at høre på dear-lei´s lunger mere... så det er jo bare nice... smilr

den 15 november 07 kom basse alvorligt til skade på marken.. han slog en stykke af knoglen i hasen:( snøft... det var lige ved at ende med aflivning, men han ville kæmpe, og det samme gjorde jeg.. vi havde dyrelæge ude konstant i 2 uger, røngten antibiotika og smerteslilende i en månede.. det var en rigtig hård tid, jeg vidste det enten var knald eller fald.. men efter at have stået i bokt i en månede måtte jeg endelig begynde at gå med ham.. igår var han for første gang ude på ridebanen løs.. nøj hvor hen nød det.. dyrelægen siger han nok skal komme sig, måske bliver han aldrig ridehest igen.. men hva betyder det når bare han endelig er blevet glad, fræk og frisk igen.. min lille øjesten har endeu engang kæmpet for livet, som da han var mishandlet og havde slem astma.. og har igen vundet livet.. han er en kæmper, og højt elsket...

den 11 febuar var jeg lige ved a miste basse igen.. han fik spiserørsforstoppelse men efter to timer med dyrlæge fik vi det endelig løsnet..men nej det var ikke det eneste han begyndte at tabe sig helt vildt og var til sidst næsten kun skind og ben.. jeg overvejede meget at aflive ham, men dyrlægen syntes jeg skulle prøve med vød wap og spical fodre til ældre heste.. og det hjalp nu 4 mdr. efter er han ved at være pæn igen men stadig lidt tynd..

opdradering den 10 juni.. basse er helt på dupperne igen og ved at være i pæn stand.. han jorder rundt på folden medde andre og stejler og bukker.. det dejligt af se en hest som har været så meget igennem og som er 18 er så frisk og glad..

# En hest Som Dig - Bør Ikke Misbruges !
# En hest Som Dig - Fortjener Kun Det Bedste !
# En hest Som Dig - Skal Behandles Med Respekt !
# En hest Som Dig - Er Uimodstålige
# En hest Som Dig - Skal Man Ikke Skamme Sig Over !
# En hest Som Dig - Kan Kun Elskes <'3
# En hest som Dig-skal man kunne elsker ikke hade

Dear-lei fik i går den 9-6-11 fred kl. 17,54, han havde leukæmi og hans lymfer var stået af. han er nu en enhjørning der traver rundt på de evige græsmarker.

min engel hvil i fred, når du saver mig så rend ud på klippen og kig ned på mig, som jeg vil kigge op til dig. jeg elsker dig, mit hjerte er revet i stykker men ved du har det bedre hvor du er nu. tak for 10 gode år, de bedste i mit liv

Jeg tænker på dengang jeg så dig første gange, med det samme viste jeg du helt speciel. Jeg vil gøre alt for dig. Der ikke det, vi ikke gjorde og det er som om at vi to hører sammen. Vi fulgtes ad i tykt tyndt, du en del af mit liv, jeg aldrig vil glemme, men ingenting kan vare ved for evigt. Det skulle jeg have sagt mig selv. Det kunne jo ske at vi skulle sig farvel.
Jeg gik den vej, du viste mig, og fik mod til at kæmpe for min drøm. Hvordan jeg skal nu finde en som dig? For vi to var det bedste par, og jeg ved at alting kunne vindes, men nu hvor vi går hver til sit så er du den jeg altid vil mindes, men ingen ting kan vare ved for evigt. Det skulle jeg nok have sagt mig selv, det kunne jo ske at vi skulle sige farvel - det måtte jo ske at vi skulle sige farvel.


Kommentér på:
Anden særlig race Dear-lei <3 hvil i fred min engel
Annonce