{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Minna 1999

1.089 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tine Pilegaard .
Kvinde | 32 år | Oprettet: 29. apr 2011


Oldenborg Minna

Fødselsår:
1999
Højde:
Uha, jeg kan faktisk ikke huske det 100% Skal nok finde ud af det snarest. Men hun er i 70'erne. Og pga. hendes fylde, synes hun større. :)
Temperament
Det roligeste væsen på denne jord! Hun er simpelthen FANTASTISK! Jeg har redet mange heste og ingen og jeg gentager ingen er så rolig og fornuftig som hende. Hun er altid glad og finder sig i alt. Hun kan rides i tung trafik uden at rokke med et øre. Jeg stoler så meget på hende, at jeg ville turde sætte en totalt uerfaren person op på hende uden udstyr. Og så er hun forresten også bare super godt opdraget :)
Gangarter
Lige nu er hun i ret dårlig form, efter en stillestående periode, men ellers er hendes gangarter simpelthen så behagelige. Det er vel middel, men hun har ikke så meget rygsving, hvilket gør hende til en rigtig sofa at sidde på ;)
Stævner
Ved ikke om hun har startet nogen i tidligere liv. Men ingen med mig i hvert fald.
Stamtavle
ja
Køn
hoppe
Bemærkninger
Som sagt hedder hun Minna og jeg har virkelig holdt af hende siden første gang jeg så hende, som var da jeg gik i 6-7 klasse. Er 21 nu, så det er alligevel en del år, at jeg har kendt hende.
Hun er en lækker mule, som jeg virkelig holder meget af. Hun er en stor tøs, men med et hjerte af guld.
Jeg rider ikke stævner eller noget. Det er udelukkende ture og sjov på marken, vi får tiden til at gå med :)
Hun er så lydig at hun sagtens kan rides uden udstyr og det bruger vi også en del tid på, da jeg synes at det er en fantastisk følelse at kunne styre så stort et dyr, uden nogen form for hjælpemidler. Og jeg er sikker på at Minna og jeg nok skal komme rigtig langt på det punkt ;)
Minna er desuden også tilkørt og er rigtig lækker for vogn.
Jeg ville ikke skifte hende ud, om jeg så blev tilbudt en millionklasse hest :) Hun er virkelig bare en ener...

OBS. Inden for få dage, når kameraet har været på arbejde, vil der komme en masse nye og forskellige lækre billeder af skønheden ;)
Kommentér på:
Oldenborg Minna
Annonce