{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Lenders Miss Amy [Tidl. hest] 2012

1.655 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Caramia
Kvinde | 34 år | Oprettet: 29. sep 2012


Irish Cob Lenders Miss Amy

Fødselsår:
2012
Højde:
Hun ender nok omkring 1.40
Temperament
Fantastisk! Hun er så sød og god i hovedet, men er samtidig vågen. Hun undersøger alt nyt, i stedet for at løbe væk fra det. Hun dansede lidt rund med løftet hale og store næsebor, da jeg første gang tog hende med ud at gå alene, men hun blev pænt ved min side.
Gangarter
Stævner
Ingen. Forhåbentlig shows i fremtiden
Stamtavle
Far: Lindholms Fætter Guf (1. premium STER)
Mor: Angelica (1. premium)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Det var slet ikke meningen at jeg skulle have en hest mere og da slet ikke en hoppe! En sen nattetime, hvor jeg ikke kunne sove og derfor kiggede nettet tyndt for underholdning, faldt jeg pludseligt over Amys salgsannonce. Jeg blev forelsket lige på stedet. Problemet var blot, at jeg stadig befandt mig i Island, havde et år tilbage af min uddannelse og egentlig ikke havde råd til flere heste. Derfor lukkede jeg computeren ned og forsøgte at falde i søvn, hvilket naturligvis var umuligt, for jeg tænkte hele tiden på den søde, plettede sigøjnerhest med de smukke blå øjne. Næste dag på jobbet blev mine tanker ved med at vende tilbage til Amy og om aftenen besluttede jeg mig for at skrive og høre mere om hende.
Og sådan blev det; for første gang i 10 år blev jeg ejer af en ikke-töltende hest, købt ubeset, men på kontrakt. En impulshandling, som jeg ikke har fortrudt et eneste sekund!
2 meget lange måneder gik og endelig kunne jeg hente hende hjem (og se hende ”live” for første gang) d. 28.06.2013


Kommentér på:
Irish Cob Lenders Miss Amy
Annonce