{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod JACQUES WILLENEUVE..død.. 1997

4.892 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

christina v
| 42 år | Oprettet: 30. jul 2006


Dansk Varmblod JACQUES WILLENEUVE..død..

Fødselsår:
1997
Højde:
ca 160.( på en god dag )
Temperament
willie er bare jordens dejligste hest og når det så er sagt kommer vi til det der med temprament og ja det har han så ret meget at ! hmm man kan også vælge at kalde det personlighed :-)
med kort sagt vil han selv bestemme hvad han vil og ikke vil !
ridemæssigt er han lidt fræk hvis han kan få lov så kan han godt finde på pludsligt at galopere ud at banen og nægte at gå ind igen og han bliver let sur hvis man holder for meget i tøjlen eller ikke sidder meget stille !
i stalden er han sød skraber en del fordi han ved jeg giver ham noget så ;-) ellers skal man bare sørge for at det ikke er noget spisligt i nærheden af ham for så går han og så er den ikke til at stoppe igen ;-)
Gangarter
en rigtig ballet danser ;-)
Stævner
willie har gået la 6 men jeg er vild efter at ride stævne gider godt engang imellem men ikke så tit og har ikke de store ambitioner er bare glad hvis han er sød og rar så skidt med dommern :-) de kan ikke blive enig om hvad de vil se aligevel:-)
Stamtavle
Mor: Jeanne D´Arc
Far. Blue Horse World class
Lillesøster:Romandinja
Køn
ja ubeskrivelig smuk! :-) vallak
Bemærkninger
willie kalder jeg ham bare til hverdag da hans navn er ret besværligt at udtale ;-)
købte willie 4/11 2004 af rikke som har avlet ham og stadig har hans mor Jeanne D´Arc og lillesøster Romandinja, men willie var for lille til hende og derfor var han lånt ud til lotte og stod på dalby rideskole da jeg så ham første gang.
havde faktisk fundet 2 ander heste som jeg ikke kunne vælge imellem og derfor tog jeg ned og så en mere for at have noget at sammenligne med, og det var så willie og var slet ikke i tvivl det var den jeg skulle have så i røngten med den dagen efter og hentede ham samme aften.
men jeg nå sige at jeg fik kamp til stregen, med den lille willie den fandt hurtigt ud af at den kunne hoppe rundt og så blev jeg bange og stod af igen men så allerede efter 3 måneder måtte jeg jo til kortene med den og besluttede at jeg måtte sætte den på plads eller sælge den ! snakkede med rikke om den og ja den er jo selvstændig i sin meninger med men vi var også ked af at den skulle sælges vider så hurtigt igen, så kom han i ridning og det hjalp også kort men kunne godt huske at jeg ikke ville bestemme så begyndte hurtigt at hoppe rundt igen ! så tog jeg mod til mig og fik den sat på plads! og så gik den fint skulle bare lige vide hvem der bestemte. efter et lille år fik han betændelse i et bagben det kom sig at at den dumme smed havde skåret ham skævt og så måtte vi til ansager men de var heldigvis gode og han kom sig fint efter 2x6 ugers skridt og fold og så en god sommer ferie ! siden der har han været fin og helt i orden i benene igen! nu driller han kun sommetider kan godt finde på at hoppe lidt rundt eller løbe ud a banen eller bukke men har styr og holder så snart jeg sætter den på plads,og lidt stævner er det også blevet har da redet la 3 på ham men jeg glemmer lidt at ride når jeg kommer på banen:-) men det kan han jo ikke gøre ved!
men tiden er gået stærkt nu er der ikke længe til at jeg har haft ham i 3 år men har heller ikke nogen planer om at han skal ander steder hend han skal bare gå og blive gammel her hos mig for han er jo min lille prins willie:-)
...................................................................................................
puha willies evige slankekur!

status den 24/7 går den forkerte vej med det græs willie er ikke længer tyk men fed!
men er så svært når den kigger på en med dens søde øjne og vil have mad!
og han ser altid så sulten ud!
...................................................................................................

status på kuren 14/9 07
hmm ikke så godt en ikke blevet tynderpå tros a at han ikke får så meget mad og hø er der også skåret ned på ! men det kommer nok til vinter!
den 17/10 willie har tabt sig lidt! hurra !!!!!!!
...................................................................................................
1/1 07 hmm willie er igen blevet en lille tyk hest ! forstår det ikke for han får ikke ret meget mad men det er nok hø han bliver tyk af!
ellers går det godt med ham han har en masse energi i tiden og er sød at ride ingen bøvl bare glad og tilpas så hvad gør lidt ekster på maven mår bare man er glad!
..................................................................................................

26/1 08 willies mere motion s kur er gået godt og han er blevet helt pæn ! ikke tynd men pæn!
vi har også været til stævne den 19/1 og red la 1 til 60,8%
og la4 til 63.8% og blev nummer 2 så vi var glade da det var første gang vi red la4 sammen!
...................................................................................................
26.2.20008 . man skal glæde sig så længe det vare! willie er igen gået hen og taget lidt på ! så nu gider jeg ikke gå op i det mere for han er jo den samme dejlige willie tyk eller meget tyk ;-) !!! willie er så glad i tiden det er skønt for så er han også menner at ride på og går meget mere ad sig selv !!!!
....................................................................................................
den 11.6 2008 willie har gået med mundkurv på marken den sidste tid og det har haft god virkning på ham hn er ikke halv så tyk som sidste år .
lige nu har han sommer ferie og vi regner med at kunne gå stille og roligt igang med at ride lidt igen den 15.6 så det gælder jeg mig til

30.11.
willie har været skadet siden 1.7 og er først lige ved at komme igang igen stakkels basse han er sku noget uheldig her i livet men han holder humøret højt og trives skade eller ej bare han får noget at spise .-)

midstede desværre willie foste i 2010 da han var meget halt
savner ham for altid



kæle navne:
willy
willie rap and
sveske abe
tynde willie ( den er altid tyk)
willi vanilli
basse
uwillie
og mange flere
..................................................................................................
Kommentér på:
Dansk Varmblod JACQUES WILLENEUVE..død..
Annonce