{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Oudelands Turbo [Tidl. hest] 2000

6.699 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sissel  G
Kvinde | 32 år | Oprettet: 1. aug 2006


New Forest Oudelands Turbo

Fødselsår:
2000
Højde:
142 ca.
Temperament
Han er opmærksom og ivrig men alligevel 99% styrbar ;)
Gangarter
Stor og rummelig trav, fin fremadgående skridt og rigtig flydende galop...
Stævner
Quick Step ha redet mountedgames i ind-og udland, men nu arbejder jeg på at han skal blive bedre i dressuren og sådan.. :)
Stamtavle
Han navn er Oudelands Turbo, men vi kaldte ham Quick Step :)
han har fuld stamtavle..
far: Marnehoeve`s Everst
mor: Oudeland`s Velvet
Køn
ja.. ej.. Vallak
Bemærkninger

Da jeg er blevet for stor til min dejlige pony har jeg måttet tage den svære beslutning at sælge ham, for jeg syndes det ville være synd hvis han bare skulle stå og glo på en mark.

Quick Step er en talentfuld hollandsk new forest vallak på 7 år.
Han er et oplagt emne til især dressur, han er rigtig smidig med rummelige bevægelser. Jeg er begyndt at træne versader og shencielvininger med ham og det går fremad. Kan nå langt med den rete rytter. Han kan også løbe meget hurtigt og har meget energi og ville derfor være god til distance og ponygalop. Han kan løbe fra alle de store heste på gården hvor han står :D.. Springning er ikke hans største talent., men man kan sagtens gøre det, han synes det er sjovt:). Han er rigtig god at have med på tur, han er ikke bange for noget. Kan rides både alene og sammen med andre heste. Nogle gange kigger han lidt men går hurtigt videre og så er det det. Torden vejr kan han også sagtens klare. Jeg bader også ofte med ham i havet, og det elsker han. Går lige ud i vandet og er en god svømmer..

Quick er utrolig sød og tillidsfuld. Han er en trofast ven og knytter sig meget til de mennesker der er tæt omkring ham. Han er nem at have med overalt. Skov, stævner, ridehus OSV (nem at læsse). Han indstiller sig efter hvilken rytter han har på ryggen så der altid er udfordringer. Frisk og fremadgående men altid 100 % styrbar. Blid mod små børn.

Han har ingen skader, sælges sund og rask, passet med alt. Alt udstyr medfølger: god, blød spingsadel højst 3 år gammel uden fejl god kvalitet, god trense og et par underlag, grime og dækken Han går uden sko. Du for pas og fuld stamtavle med. Sælges udelukene på grund af jeg er blivet for stor til ham!.

kun til en der vil bruge ham, give ham kærlighed og være ved ham hver dag. Kun hvor der er mulighed for at han komme fold dagligt sammen med andre heste. Kun til privat, ikke rideskole eller hestehandler!!.sælges ikke til nybegynder. Skal ses og prøves. Søger helst blivende hjem da jeg ikke ønsker han skal havne et dårligt sted.til heste kyndigt hjem.



***Quick Step er solgt!****

Kommentér på:
New Forest Oudelands Turbo
Annonce