{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder | Jesse James 2003

12.653 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

AMHT
Kvinde | 23 år | Oprettet: 11. maj 2013


Shetlænder | Jesse James

Fødselsår:
2003
Højde:
107 i stang, ca.
Temperament
Jesse James er den mest livlige, sensitive, kraftfulde og speciele hest jeg nogensinde har kendt.
Han elsker opmærksomhed og hvis han selv kunne bestemme tror jeg han ville bo inde i huset og hele tiden være omgivet af mennesker + vores lækre mad. Jesse elsker at være inde i huset og spiser eller drikker man noget omkring ham, vil han gøre alt hvad han kan for at få fat i det - uanset hvor mange gange han ellers har erfaret, at is er så koldt at han er nødt til at spytte det ud igen.
Han er imødekommende over for andre mennesker. men går de til ham på en forkert måde, bevæger sig for hektisk omkring ham, specielt hans hoved og hals, så lukker han helt, spænder og truer med åben mund og tilbagelagte øre. I de værste tilfælde vil han sparke eller masse vedkommende op af noget.
Modsat, er han med fuld tillid til mig. Jeg kan kravle rundt på ham lige så tosset jeg vil, hoppe over ham, ligge ved siden af ham osv. Det gør mig ufatteligt glad han åbner sig over for andre - små børn der for lov at rense hans forhove og strigle ham over det hele, min mor der efter en måneds besvær da jeg var på krykker, fik lov at vaske ham. disse små tillider er enorme fremskridt hos ham. :-)

Et eksempel på hans personlighed; et år havde jeg ham opstaldet inde i en by. Der gik jeg ture med hver evigt eneste dag på villa-vejene. Oftest holdt jeg overhovedet ikke i ham, det var slet ikke nødvendigt. På selv samme veje oplevede jeg 2 gange at havde overladt ham til henholdsvis en veninde og min søster hvor han begge gange smuttede fra dem og vi måtte om hente ham i folks haver. Han er super udspekuleret hvis ikke man kender ham.

Han er så trafiksikker en hest kan være, reagere ikke om det så er tung trafik med lastbiler lige bagved. Han har ingen problemer med at komme væk fra flokken. Han er meget glad for græs. Det er ikke et problem så længe han bare ikke får noget af det, for hvis først han smager mad kan han ikke tænke på andet og bliver som et barn i en slikbutik der har fået et nej. :-)

Hans foldplacering er næsten altid outsider. Det er ham der bliver kommanderet med og for mad til sidst. Men er bider de ham losser han tilbage. Han har meget sjældent venner. Så det varmer mit hjerte at se at han har fået sig en ven eller kæreste i vores ene haflinger unghest mynte - de står tit og nusser og spiser mad sammen. :-)
Gangarter
Hans trav er virkeligt fin og flyvende med høje benløft.
Stævner
Kun på ridelejre
Stamtavle
Køn
Vallak
Bemærkninger
Kommentér på:
Shetlænder | Jesse James
Annonce