{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Oliver*R.I.P -17/12 2007* 1990

4.591 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Oliver*R.I.P -17/12 2007*

Fødselsår:
1990
Højde:
Han er 140 cm.
Temperament
Han er dejlig rolig i stald og i spiltov, der er ingen ting med ham når man er andre steder, men han bliver nemt hidsig.. især når man skal springe, han er nem at "tænde"
Gangarter
han har nogle dejlige gangarter, han er mega god at sidde på, dog har han et lille problem med hans hoved.. han er svær at få ned, fordi han for det meste vil have sin vilje, også blive gangarterne lidt stive, men man skal bare få ham til at slappe af, også er han bare dejlig..:D
Stævner
jeg blev Nørhald Cup mester på ham i LC spring 2006
og jeg blev nummer 3 i nørhaldcup mesterskabet i LB spring 2005
vi springer LB og LA på distrikts plan
og LB og LA på klub plan

Jeg red DM i ponygames på ham i år, til landsfinalerne på vilhelmsborg :)
og han var bare rigtig fin..
Stamtavle
Han har ingen stamtavle.. Ham vi købte Oliver af for 8 år siden, vidste ikk hvem mor eller far var.. men jeg er nu ligeglad med om de har stamtavle eller ej, han er stadigvæk dejlig!
Køn
Han er en dejlig vallak på 16 år, hvilket man overhovedet ikk kan se eller mærke på ham.. nogengange opfører han sig som en unghest:P hvis man spørger folk, "hvor gammel tror du han er?" så svarer de fleste "omkring 7 år"
Han ser frisk ud af sin alder:D
Bemærkninger
Han er bare dejlig og skøn, og vinteren er han ikke så køn med alt hans vinterpels.. men om sommeren er han bare flot.. han er flueskimmel og har den flotteste pandelok.. hans hale er ikke særlig lang da den engang er blevet "spist" af en af vores ungheste som Oliver stod sammen med, men den er heldigvis ved at gro ud igen.. og han står ikke sammen med unghesten mere.. han har tre sorte hove og én hvid.. Det højeste jeg har sprunget på ham er 120 cm., men han kan godt springe højere, min ridelærer - Torben Frandsen - har sprunget 140 cm. på ham...

Da vi lige havde fået ham arbejde min moster på Katrine Lund.
Og da vi havde lidt svært ved at styre ham spurgte vi -Jennifer Fogh Pedersen -, som kommer fra Katrine Lund, om hun ville prøve ham. Og der sprang hun en bane som ca. svarer til MB.

Jeg er urtolig glad for Oliver og elsker ham højt. jeg har vundet en masse stævner på ham og har fået en masse andre placeringer. det er ham som har lært mig at ride.

Han må desværre ikke springe mere, selvom han elsker det meget. da han har lidt dårlige ben, men nu rider jeg ponygames på ham i stedet.

Olivers ben kunne ikke holde til det kolde vejr, hvilket resulterede i at han ikke kunne gå på sit venstre bagben, torsdag 13/12. vi besluttede at det var på tide at han fik fred.

Dyrlægen kunne desværre først komme mandag den 17/12 2007, så Oliver måtte holde ud fra torsdag til mandag.
Oliver kom i boks hvor han havde det rigtig godt og blev forkælet på sine sidste dage.

mandag den 17/12 2007 blev Oliver aflivet om aftenen. Jeg holdte ham hele forløbet igennem, jeg ville blive ved ham til det var slut for at støtte ham, ligesom han har støttet mig i al den tid vi har haft ham.
Der faldt mange tårer den aften, især fra mig.
Men jeg trøster mig selv med at sige at han har haft et godt liv, og at han helt sikkert vel komme i himlen.
Vi havde Oliver i 11 år.

Inden jeg forlod Oliver den aften (efter han var død, og dyrlægen var gået) lagde jeg mig ned ved hans hoved og gav ham et kram og hviskede i hans øre at jeg ville savne ham, og at jeg elskede ham mere end noget andet på denne jord!!

Jeg er meget glad for at jeg nåede at have Oliver med til DM i ponygames til landsfinalerne, hvor han var rigtig dygtig :)

Farvel Oliver <3 jeg vil altid elske dig!!
Jeg glemmer dig aldrig min trofaste ganger <3
R.I.P.
Kommentér på:
Anden særlig race Oliver*R.I.P -17/12 2007*
Annonce