{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Mandy [Tidl. hest] 1997

5.800 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kathrine   Ø
Kvinde | 31 år | Oprettet: 31. jul 2006


Anden særlig race Mandy

Fødselsår:
1997
Højde:
1,47 ca.
Temperament
Hun er en dame men er absolut til at have med at gøre:)
Gangarter
Stor og dejlig ;)
Stævner
DRASSUR:

LE uden gallop=2 plads
LE uden gallop=1 plads
LC1=1 plads
LC2=2 plads
LB1=3 Plads
Stamtavle
Det har hun ikk nået a !
Køn
Hoppe med stort H ;)
Bemærkninger
Mandy er en dejlig brun hoppe med en lil uregelmæssig stjerne og en stor snip. Hun er en Newforest blanding. Da jeg fik Mandy var hun meget sky og kunne ikk ha hurtige bevægelser, hun var også meget pylret.Man kunne slet ikk lægge benene til hende uden a hun eksploderede, så det var ikk så nemt a ride hende.Men så kom hun Hjem og stå i sommerferien år 2006, og der gik det bare fremad!! og nu ka man lave alle de bevægelser man vil og hun er slet ikk lige så hysterisk med benene=) Mandys bedste veninde er en 1er pony der heder Miabella(Mimse) og en DV ved navn Chiki.
Om vinteren står Mandy nede på Legind rideskole og om sommeren går hun hjemme på græs sammen med min hest, Chiki. Mandy ka godt li a springe( jeg har sprunget 95 cm. på hende ind til vidre).
Jeg har brugt hende mest til dressur da det er det der fanger mig mest, og har haft rigtig meget fornøjelse af Mandy, hun har fået mig rigtig langt, og havde jeg ikke været for gammel til at ride pony så havde jeg også beholt hende, men synes hun skal ud og bringe en anden pige lige så langt som hun har med mig :´)
En pony man kun ka elske meget højt<3
Kommentér på:
Anden særlig race Mandy
Annonce