{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Indy 2008

4.429 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Shetlænder Indy

Fødselsår:
2008
Højde:
95 cm.
Temperament
Fra fjerntelepati:

Indy er en lidt sjov fyr, for på trods af hans alder, som jeg fornemmer er ”voksen” virker han ikke særlig voksen. Han er frisk og overraskende i sit humør og en meget behagelig pony – men han mangler en vis indsigt i mennesker og deres grænser. Det virker som om at han ikke helt forstår os og hvordan tingene skal hænge sammen. Lidt som et føl, der ikke er blevet socialiseret korrekt. Hvis man ikke vidste bedre ville man mene at han afprøvede grænser, men han forstår simpelthen ikke at der eksistere grænser.

Fra mig:

Indy er en fantastisk sød pony som ikke har noget ondt skabt i sig. Han er meget rå og derfor så er han meget forvirret lige nu i vores træning fordi han skal finde ud af hvad det egentlig er det hele går ud på og hvorfor vi skal træne. Han er en pony som elsker at lege og han skal være med i alt der foregår. Intet må gå hans næse forbi!
Han er jo nærmest 'clean' dvs. der er ingen mennesker der rigtig har haft nogen dårlig indflydelse på ham. Smed og dyrlæge tager han i stiv arm fordi han aldrig har oplevet at der sker noget dårligt og derfor så er han rigtig, rigtig tillidsfuld.
Gangarter
Selvom der hverken er stamtavle på ham eller andet, synes jeg Indy viser ufatteligt fine gangarter af en shetlænder og være. Man kan godt se hans vægt lige pt tynger ham, men han har en flot gang i mine øjne.
Stævner
Ingen stævner.
Stamtavle
Han har ingen stamtavle.
Køn
Vallak. Kastrereret som 1 års.
Bemærkninger
Indy er en rigtig lækker pony som jeg mødte første gang d. 22 juli og fik hjem den 28. juli i år 2013.

Jeg omdøbte ham da jeg fik ham. Han hed Skjóni før, som betyder broget på islandsk, men nu er han så kommet til at hedde Indy.
Indy's fremtid vil bestå af at være trickspony og i en fjern fremtid vil jeg meget gerne have tilredet ham og kørt ham til også.

---- 28-07-2013 ----
Det første år af Indy's liv var han hos en rigtig sød dame, som trænede ham meget og han var super sød. Hun kunne endda sidde på ham på et tidspunkt.
- Så blev han solgt til dem vi har købt ham af, hvor kvinden fandt ud af at hun faktisk ikke havde orken til at træne og tilride ham til hendes børn og han var ikke en børnepony. Så han har gået på en mark 6 år hvor han bare har lavet ingenting.

Hvis vi ikke havde "købt" ham (Han var gratis hvis man ville hente ham.) så var han blevet sendt til slagtning og det var entelig ikke fordi der er noget galt med ham. Det er bare så svært at afsætte shetlandsponyer lige nu. :)

Så... Jeg kan allerede mærke de store udfordringer men også de store glæder der ligger i at træne Indy.
- Jeg glæder mig allerede!

Se en video omkring Indy's ankomst her: http://www.youtube.com/watch?v=tG79DzLzEmY

---- 11-11-2013 ----

Ja, nu er det jo godt og vel snart 4 måneder siden jeg købte Indy. Det er ikke fordi vi har gennemgået en sindssyg udvikling. Han kan ikke stejle, ligge ned, dreje rundt for små signaler eller noget endnu. Vi tager det stille og roligt på grund af hans fortid og på at han lige skal finde ud af hvad det hele handler om samtidig med at han skal synes det er sjovt!
Vi har fået af vide af dyrlægen at hvis han skulle være 7 år så var det max! Derfor så bliver han først 7 år til nytår og ponyen er derfor kun 6 år. :)
Kommentér på:
Shetlænder Indy
Annonce