{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Hasselholt's Theodor 2006

735 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sara J
Kvinde | 27 år | Oprettet: 2. aug 2013


Oldenborg Hasselholt's Theodor

Fødselsår:
2006
Højde:
Han er kun en lille bitte pus på ca 156 i stg :-)
Temperament
Han er dejlig og rolig, og har et rigtigt frisk oldenborger hoved, så længe han står i løsdrift/hel års fold :-)
Ligeså snart han kommer på stald, så bliver han fuldblod -.-'
Gangarter
Hans gangarter er over middel, hvor især traven er dejlig og han træder godt ind under sig, ihvertfald efter min mening ^^
Stævner
Ingen indtin videre :-)
Stamtavle
Mor - Lamour Højbogård oldb.
MM - Lone Oldb
MF - **Gruson Grundberg Oldb
MMM - Lene Oldb
MMF - Obmand Oldb
MFM - Bitten Overgård Oldb
MFF - Gruson Kundby Oldb


Far - ** Kanudos xx / Oldb
FM - * Kreuzbeere xx
FF - * Acatenango xx
FMM - Königskrönung xx
FMF - Cortez xx
FFM - Aggravate xx
FFF - Surumu xx
Køn
Ja han er en (s)køn vallak ^_^
Bemærkninger
Hasselholt's Theodor, til dagligt kaldt Theo eller bamsemand, er en skøn sortbrun oldenborger/fuldblods dreng på 7 år, som stadig elsker at lege og fræse hele folden rundt med fulde hammer :D
Jeg har haft bamsemand i snart 3 år, med mange op- og ned ture.
Blandt andet vores mislykke tilridning kort efter jeg fik ham .. Som stort set alle andre heste stod han jo self. på stald ligesom alle de andre i stalden, og han havde simpelthen så meget krudt i numsen at hver gang jeg skulle op på ham så skulle jeg stå og longere ham i mindst et kvarter, inden jeg overhovedet kunne sidde på ham. jeg stod for hele tilridning selv med mange undervisningstimer, folk der hjalp til med råd og støtte der hjemme fra.
Og da vi var næsten klar til at øve til stævne, gik det galt .. Jeg skulle lige pludseligt ride ham to gange i ugen med glidetøjler, longere med indspæning osv osv .. På det tidspunkt var han ca 4½, og hans lille hoved kunne slet ikke rumme alle disse ting, en rytter der græd indenvendig og hård træning .. så han sagde fra, fuldstændig! Han begyndte at bukke, stejle, stikke af og skyde skylder for vildt! Så jeg blev bange for ham når jeg skulle ride, og det blev værre og værre. Det var så ikke kun under rytter til sidst, det var også på vej til og fra fold, hvor han stejlede og bukkede rundt om mig, stak af og ville slet ikke samarbejde.. Så til sidst turde jeg snart ikke noget mere med ham pga af at jeg troede at han var for ung til mig og jeg slet ikke kunne håndtere det, så han blev sat til salg. men jeg ville ikke helt slippe ham, for han betød jo noget for mig. Så han kom hjem på folden at stå og har stået stille i lidt over et år til halvanden, også pga to år på efterskole.

Og efter han er kommet hjem på fold og går ude hele året rundt er han en helt anden hest, og er blevet den bedste hest i hele mit liv! Det er ikke at mærke at overhovedet har noget fuldblod i sig.
Så jeg valgte pludseligt den ene dag efter den anden at jeg ville prøve at sætte mig op på ham, og ja, nu vil jeg sørme ikke af igen. I den tid han har stået derhjemme og fået lov til at vokse lidt har vi bare brugt tiden på at gå og nusse, og vi elsker hinandens selvskab!
Og med hensyn til tilridningen som jeg begyndte helt småt på de to weekender inden sommerferien, ja så går det fremad. Vi er begyndt at galopere og springe små spring da han simpelthen elsker det, og sammen med kæresten som rider på min fars hest laver vi fis og balleder efter træningen med små 'væddeløb' eller et par spring til at løsne op for de muskler som er blevet trænet, det kan han rigtig godt li.
Og efter min egen mening går tilridning fantastisk, og denne gang, i hans tempo :D<3

**Nyt d. 4 August**
Træningen idag stod på både lidt dressur og lidt spring, og det gik udover alle forventninger! Vi fik øvet lidt volter i galop, og vi fik sprunget ca. 50 cm og det gik fantastisk!^^<3
Elsker den lille dreng!
Også skridtede vi af uden sadel :3

Jeg vil prøve på at opdateré vores hverdag, og nye billeder vil hele tiden komme :D<3
Kommentér på:
Oldenborg Hasselholt's Theodor
Annonce