{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Driva [Tidl. part] 2007

983 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kikki R
Kvinde | 50 år | Oprettet: 15. sep 2007


Islænder Driva

Fødselsår:
2007
Højde:
142
Temperament
Cool og rolig , men har kun haft hende en dag så kender hende ikke så godt endnu.
6.8-13 Hold da op hun er nem :o) Første dag og hun står musse stille når hun skal sadles , kan stå alene i stalden og er simpelhen bare så sød med det hele.
Er nu blevet parret med Sølvi fra Forsæti og håber på føl i april 2016
Gangarter
5 gænger
Stævner
%
Stamtavle
Billed af stamtavle i galleriet
Køn
Hopper
Bemærkninger
4.8-13
Har lige været været i nordjylland og hente hende til fyn , en køre tur på 4 timer hun stod fuldstændig roligt hele vejen.
Jeg har haft div. forskellige racer heste men overvejer om jeg skal være islænder rytter derfor har jeg lånt Driva i et år , for at prøve det af, og hvis nu jeg falder for denne skønne pige kan jeg købe hende , så mon ikke hun er en beholder :o)
6.8-13 første ridetur efter hun er kommet til mig gik megetr bedre end prøve turen i jylland, så hun skal bare rides så hun kan få noget kondi og styr på de mange gangarte.
Hun ville ikke galopere på banen , men det er vidst meget normalt for en 5 gænger at have svært ved det , så jeg må se om hun vil når vi er klar til at ride ud på stubmarkerne.



Hun har ikke været redet i 6 md. så jeg starter stille op og vil snart starte på at få noget undervisning da jeg ikke har redet islænder før.
Hun skal meget gerne ende med at blive en fantastisk tur hest

Oktober 2013.
Jeg har nu lært Drifa rigtig godt og kende og hun er fantastisk at arbejde med, altid frisk og ernergisk med ørene fremme.
Hun kan rides ud alene og sammen med andre der er aldrig noget bøvl , bare en skøn pige som er glad for mennesklig selskab og synes det er hyggeligt at blive nusset og redet.
Hun ville slet ikke trave med rytter på i starten og valgte altid passen, men nu vil hun gerne både trave og tølte dog skal hun hjælpes da hun ellers bare skifter rundt i gangarterne hele tiden , men hun er jo stadig igang med at komme i form og hun lære virkelig hurtigt.
Jeg har dog fundet ud af hun har mislyd på lungerne , så derfor skal man jo tage hensyn til at hun kan blive meget forpustet og respektere at hun ved meget hårdt fysisk arbejde skal have lov til at få luften igen. Det virker dog som om at det ikke er så slemt her efter at det er blevet efterår, så skal have dyrlægen til at lytte igen.

Kommentér på:
Islænder Driva
Annonce