{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg June Søndergård [Min part] 2008

888 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Wileys mor
Kvinde | 40 år | Oprettet: 6. aug 2013


Oldenborg June Søndergård

Fødselsår:
2008
Højde:
Ca. 168
Temperament
Meget rolig og tillidsfuld både i stald og når hun bliver redet - kan dog godt blive lidt tosset efter en god badetur. Under tilridningen har hun ikke en eneste gang forsøgt at lave løjer eller smide mig af.
Gangarter
Hun er lidt klodset, for ikke at sige meget klodset, men hun skal nok få lært er flytte benene når hun er blevet redet lidt længere :) En af de første gange jeg red hende, glemte hun på et tidspunkt, at hun skulle bruge alle 4 ben, så mens forbenene gik i stå, fortsatte hun med bagbenene, hvilket resulterede i at hun stod på knæ på begge forben - her stod hun i omkring 30 sekunder, inden jeg fik hende op og hun pænt gik videre.

Hun kan løbe fra de fleste på en stubmark :)
Stævner
Vi nåede at få et par enkelte stævner, men June går i dag som følhoppe.
Stamtavle
Mor: Nike Søndergård
Mormor: Kamilla
Morfar: Urprinz

Far: Nando
Farfar: Noble Roi XX
Farmor: Andora
Køn
Ja hun er meget køn, hun er også en hoppe
Bemærkninger
Jeg begyndte at arbejde med June i marts/april 2013, og hun har hele vejen igennem været meget samarbejdsvillig på det fleste punkter, der mindre hun nok om sin far. På nogle punkter er hun dog et stædigt æsel som nægter at samarbejde, der mindre hun nok om sin mor :)

Da jeg startede med June regnede jeg med, at hun skulle bruges til at springe på, men Junes idé om at springe, er at løbe hen til springet, stoppe op, og bruge det ene forben til at rive springet ned og til side, så hun kan komme forbi uden forhindringer. Må nok indse at June ikke er interesseret i at blive springhest.

Fik i 2012 hoppeføl: Luca Søndergård

Fik i 2015 hoppeføl: Ecco Søndergård

June er 100 % trafiksikker, hvilket er fortræffeligt, da jeg elsker at ride ud i det blå, men hun er meget bange for køer.

June bliver nu brugt til dressurundervisning med Fie som rytter, tror dog ikke at June egner sig som dressurhest - hun er bare mere en hygge-skovturshest :) Jeg er begyndt at træne andre ting med hende, så hun er lidt af en cirkushest :)

April 2015: June er helt sikkert egnet som dressurhest, hun er super nem at arbejde med og vil meget gerne arbejde. Hun er dog ikke så stabil, da hun venter føl d. 15052015 (far Pallex af Ulstrup), og dermed ikke redet meget det sidste stykke tid, og slet ikke i galop. Men så snart følle kommer til verdenen så går arbejdet i gang. Desværre kan jeg ikke selv træne hende, da jeg selv er "i fol" ;)

Ultimo juni 2015: June blev mor til det fineste lille hoppeføl d. 08.05.2015, lille pigen skal hedde Ecco.
Det går fremad med ridningen, jeg har to ryttere der rider hende, og longerer hende selv ca. 3 gange om ugen. Hun mangler stadig meget balance og genoptræning, men med kyndig vejledning fra Elin (Kiropraktor) skal det nok blive rigtig godt!

April 2016: June er blevet erklæret uegnet som ridehest, hun døjer med begge ben i højre side, så hun skal bruge resten af livet på at hygge sig og lave små babyheste <3
Kommentér på:
Oldenborg June Søndergård
Annonce