{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Paivo 2006

677 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sisse Dige G
Kvinde | 41 år | Oprettet: 21. jul 2011


Oldenborg Paivo

Fødselsår:
2006
Højde:
170
Temperament
Han er en meget følsom hest som jeg desværre tror har haft et par uheldige oplevelser med rytter på ryggen så derfor er vi mere eller mindre startet forfra selvom jeg nu har haft ham siden januar.

Han er sød og rar i det daglige og specielt en rar hest på fold der bare kan med alle.

Han kigger lidt når vi er på tur og er ikke den nemmeste at overtale når der er noget han synes er farlig.

Efter en god galop med er han heller ikke nem at få til at falde ned med regner med det kommer med tiden jo mere han får lov til at prøve.
Gangarter
Fin skridt.

Trav er middel synes lidt han har det med at smide bagbenene engang imellem så det arbejdes der på. Derudover er han til dato den sværeste hest jeg har oplevet at sidde ned på ;)

Galop er langt over middel han har virkelig en lækkker lækker og fin galop.
Stævner
Ingen endnu men muligvis starter vi distanceridning her i august og ellers forhåbentlig på længere sigt bliver vi klar til springbanerne.
Stamtavle
F. : Painters Row XX

MF. : Racing Ace XX

FF. : Royal Academy XX
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Har kun haft Paivo siden januar 2013 så ved der stadig er lang vej til vi kender hinanden men håber meget med tiden jeg kan få ham til at falde til og ro og blive den springhest jeg ved han gemmer :)

5. marts 2014

Paivo bliver redet reglmæssigt i dressur hvilket virkelig giver pote og kan nu begynde og se muligheden for at han kommer til at fungere på en springbane. Han har haft en tendens til ikke og arbejde ordentlig hen til springet for så at smide ryggen når vi er på vej over og stikke af efter springet hvilket ligesom umuliggjorde det faktum at springe en hel bane, så valgte at gå helt tilbage til start og begynde forfra hvilket forhåbentligt snart resultere i en mere afslappet og rolig hest.

Vi har redet en jagt og en masse naturspring og der reagere han slet ikke på samme måde som når vi springer bane så teorien er at han har haft en dårlig oplevelse på springbanen og det skal vi have nulstillet. Utroligt at en hest med hans sind ikke bare har nægtet at springe men den hest tøver aldrig og beder du ham om at springe så gør han det.

Kommentér på:
Oldenborg Paivo
Annonce