{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara Maskenkols Calimero [Tidl. part] 1997

2.876 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line Hansen
Kvinde | 24 år | Oprettet: 26. dec 2011


Connemara Maskenkols Calimero

Fødselsår:
1997
Højde:
Calimero er en kat. 1 pony på 147 cm.
Temperament
Calimero er en pony, med det fedeste temperament. Fuldstændig til at stole på, og næsten aldrig ude på ballade. Han er en meget rolig pony på 17 år, men selvom han ikke er så ung igen er der stadig gang i ham på banen. Man kan mærke at han brænder for dressuren, og giver sig altid 100 %. Har ikke noget i mod at blive presset til at yde sit bedste, og vil kun sine mennesker det bedste. Er en rigtig samarbejdsvillig pony.

Har aldrig oplevet en mere artig pony, han hverken bider, sparker eller opfører sig flabet. Tager det meste med overskud og sikkerhed, men kan til tider blive forskrækket, som enhver anden hest kan. Han vil gøre alt for dig, og går nærmest gennem ild og vand for én.
Gangarter
Calimero har nogle rigtig gode gangarter. Træder godt ind under, og har et fint svæv.

Skridt: Rigtig fin og taktfast skridt, som er nem at arbejde med.

Trav: Super dejlig og flyende trav. Klarer trav øgninger uden problemer.

Galop: Den fedeste galop, hvor han træder godt ind under. Super til både at af korte og øge, ride kontra og andre galopøvelser.
Stævner
Har ikke rigtig mulighed for stævner, da Calles ejer rider stævner. Men har deltaget i et enkelt stævne på ham i dressur.
_______________________________________________________________________________

Dressurstævne på BRF (Ny Bakkegård) D. 22/3 2013
LC 2 –B. 65%

Det var vores første stævne, og var ret nervøs. Havde redet ham i 3 måneder, og havde kun fået undervisning 2 gange. Så det kunne godt havde gået bedre nu haha ;-)
Stamtavle
FAR:HEDEHUSETS CHAN-ROA (CH 74)
FF:RORY RUADH (ECH 28)
FM:MAIGAARDENS CAITRIONA (C 423)
FFF:FINNEY MASTER (306 CPS)
FFM:FORT IRENE (4105 CPS)
FMF:ØXENHOLM GODOT (ECH 17)
FMM:ROSENAHARLEY CAITLIN (EC 11)
MOR:MAJGAARDENS SKIBBEREEN (C 256)
MF: ROSENAHARLEY LAVELLE (ECH 8)
MFF: CORRIB (385 CPS
MFM:REVEL OF LEAM (11955 NPS)
MM: HOLENS BONNY GREY (C 230)
MMF:ROSENAHARLEY MAC MILO (ECH 5
MMM:BUNOWEN GREY (C 31)
Køn
En dejlig elegant vallak!
Bemærkninger
Jeg fik part på Calimero den 4/1-2013, hvor det var den første gang, jeg officielt red han, som min part. Det er nok en af det de bedste beslutninger jeg nogensinde har truffet, da jeg valgte at få part på den skønne pony. Kunne ikke forestille mig en bedre part end ham!

Maskenkolts Calimero, som er hans fulde navn, står på BRF, som ligger i Birkerød. Cali, eller calle, som jeg normalt kalder ham, er 100% dressur pony, og kan alle pony øvelserne i dressur. Han er nok en af det dygtigste ponyer jeg har mødt. Han er en super nem pony at ride, reagerer fantastisk på signalerne, som man giver ham under ridningen. Man kan virkelig se, at han synes dressur er sjovt, i forhold til så mange andre heste, som bliver tændte af springningen.

Med hans tidligere ejer red han nogle af de højeste ponyklasser som PRI og PRM, og var også B-pony. Lige nu er calle og hans ejer Anna startet på LA’erne, og det går rigtig fint! Til træning rider jeg normalt alle de forskellige pony-øvelser, og med cali som pony, gør han det til en leg!

Han er også en udmærket springer, og springer med sin ejer en gang om ugen. Han er okay til det, men mangler lidt spring teknik når det glæder om at sætte korrekt af, og kommer over springet uden at rive ned. Han kan godt nogle gange have lidt ”flyvende ben”, som ikke helt er placeret rigtig over springet.

Callebassen er en super sød pony, som aldrig i sin vildeste fantasi kunne finde på at gøre noget ondt i mod andre. Super nem til stævner, i stalden, på tur eller på banen. Han er bare let og ligetil!

Calimero er en pony, som har lært mig alt hvad jeg kan nu. Jeg har en dybeste respekt og taknemmelighed over for ham, han giver mig den tillid og sammenholden, som er mellem hest og rytter. Jeg holder rigtig meget af ham, og kommer nok aldrig til at møde så flot, selvsikker, charmerende, og fantaktisk hest som ham.

Elsker dig så højt pons!

1000 tak, fordi jeg må have part på ham, Anna! <3
Kommentér på:
Connemara Maskenkols Calimero
Annonce