{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Líba frá Strandarbakka 2005

6.395 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Caramia
Kvinde | 34 år | Oprettet: 29. sep 2012


Islænder Líba frá Strandarbakka

Fødselsår:
2005
Højde:
1.36 m.
Temperament
Enormt temperamentsfuld, kæmpe vilje og fremdrift. Samtidig er hun meget lydhør og reagerer på selv de mindste signaler. Jeg kan få hende til næsten hvad som helst og hun har altid hendes ører fremad.
Gangarter
5-gænger. Da jeg købte hende kunne hun ikke tölte, men kun trave. Til sidst kom passen, men den skal dog trænes mere for at blive brugbar.
Stævner
05.10.2013 - Øltölt, hvilket er den eneste rigtige konkurrence, der er noget ved at vinde. Så det gjorde jeg naturligvis! Første gang, hesten var med til "stævne" og hun tog alting SÅ pænt!
Stamtavle
Far: Sinfjötli frá Baldurshaga (7.76 – 7.54 = 7.63)
Ff.: Forseti frá Búlandi (7.64 – 8.16 = 7.95)
Fm.: Síða frá Búlandi
Mor: Grána frá Búlandi
Mf.: Jökull frá Eyvindarmúla
Mm.: Móskjóna frá Búlandi
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg så Líba første gang, da jeg arbejdede på Álfhólar, Island, i foråret 2011. Kl. var 22 og det var min første arbejdsdag. De andre ansatte havde fået fri, men jeg skulle lige prøve at ride den her halvskøre hoppe. Jeg red hende i ridehallen og det var umuligt, at få hende til at slappe af. Jeg var ikke videre begejstret, men da jeg dagen efter prøvede hende udenfor, var jeg solgt.
Jeg havde mere end heste nok, men for at gøre en lang historie kort, så endte jeg med at købe hende.

Jeg har d. 27.11.2013 været udsat for en alvorlig ulykke, hvor mit venstre håndled blev knust og bløddelene beskadiget. Lægerne sagde at jeg ikke ville komme til at ride igen, men jeg har kæmpet mig tilbage. Líba blev min trofaste og tålmodige ven i hele dette forløb. Hun er meget lydig overfor sæde og ben, så jeg kunne ride hende med én hånd. Nu hvor træernes blade skifter farve og vinteren nærmer sig igen, har jeg stadig konstante smerter og håndledet er helt stift, men ride, det gør jeg - for hestene holder mit mod oppe!
Kommentér på:
Islænder Líba frá Strandarbakka
Annonce