{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anglo Araber (AA) Hedevangs Galilea [Himmelhest] 2004

3.834 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise Beck
Kvinde | 27 år | Oprettet: 18. sep 2008


Anglo Araber (AA) Hedevangs Galilea

Fødselsår:
2004
Højde:
156 cm. perfekt højde til lille mig :)
Temperament
Opmærksom, men samtidig flink og god i hovedet. Hun har et perfekt temperament på tur, hvor hun er let at styre. Under ridning er hun frisk og fremadgående.
På fold vil hun gerne bare gå alene.
I stalden er Galle rigtig hyggelig og slapper altid helt af.
Gangarter
Fine gangarter, som har brug for træning og forbedring.
Vi får ros for især skridt til stævner, her slapper hun af og bruger ryggen rigtig godt.
Stævner
LC på klubplan
Stamtavle
Galilea er avlet ved Bramming, er født d. 22 juni 2004.
I 2009 fik Galle et hoppeføl, Hedevangs Serpil :)

F: Ghostbuster
FF: Fort-Baron X
FM: Chaqueta Al Ciyadah
FFF: Fortissimo OX
FFM: Speedy Baroness XX
FMF: Artaxerxes
FMM: Chardonnay XX
FFFF: Rissaz OV
FFFM: Fortun OX
FFMF: Gay Baron XX
FFMM: Goldspeed XX
FMFF: Amor
FMFM: Rasim II-2
FMMF: Good Times XX
FMMM: Carry On Singing XX

M: Hedevangs Gry
MF: Mago XX
MM: Gala AA
MFF: Diligo XX
MFM: Maniette XX
MMF: Bouquet AA
MMM: Galathee AA
MFFF: Petingo XX
MFFM: Delie Douglas XX
MFMF: Hornbeam XX
MFMM: Manie XX
MMFF: Bajar
MMFM: Maerchenfee XX
MMMF: Radautz
MMMM: Ghibelline XX

Galle har en forædlingsprocent på 100, og har både shagya, anglo og trakhener i familien :)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Galilea, i daglig tale kaldet Galle, er min allerførste egen hest!
Hun er en blanding af trakhener og araber. Jeg havde kigget efter heste i et par måneder, og Galle var egentligt "tilsidesat", da hestehandleren, jeg købte hende af, ikke ville lade mig prøve hende inden jeg tog hende med hjem. Alligevel kørte vi efter mange brudte aftaler med andre hesteejere op for at se lille skimle Galle. Jeg havde allerede inden jeg havde set hende besluttet mig for, at hvis jeg købte hende, skulle hun hedde Galle :) Hun var sød, og vi så hende blære sig ude på marken. Jeg tog en beslutning om at tage hende med hjem. Jeg havde 14 dage til at levere hende tilbage, men det skete heldigvis ikke. Turen hjem gik stille og roligt, og hun kom på mark med sin trofaste ven Bailey. Da jeg dagen efter red på hende for første gang, var jeg ikke i tvivl! Jeg sad oven på den sødeste (og mest friske) araber, som gjorde det hele SÅ flot, efter at have stået stille i et par måneder. Det kørte for os, vi red ture og jeg var positivt overrasket over min lille Gallemus. Selvfølgelig skulle jeg beholde hende, og hun gik gennem handelsundersøgelsen d. 16. august 2013.
Efter første stævnestart i september 2013, gik det hurtigt op for mig, at vi havde brug for noget hjælp til at fortsætte udviklingen. Vi begyndte at få undervisning ved Didde, som har været en rigtig god støtte for os! Det er guld værd at have råd til, hvad man nogle gange skal stille op med sin vilde araber hoppe ;)

Vi rider meget dressur, men som afveksling rider vi mange ture, som er let for os, da Galle er meget tæt på at være 100 % trafiksikker. Galle kan også springe, tøver lidt i starten, men så snart vi er i gang, er det så sjovt. Vi fjoller rundt, nusser og hygger <3
Galle er meget hurtig blevet til min bedste ven, en kæmpe glæde i hverdagen, som jeg simpelthen ikke kan undvære. Der ér ikke noget bedre end at have sin egen, skønne, skimle ven!

Galle fik d. 26/1-2015 fred, fred for de lange dage med hoste og medicin. Verdens bedste ven kunne ikke mere, og efter gentagende behandlinger, fik min samvittighed nok. Hun var glad og frisk lige indtil hun tog sit sidste åndedrag, og jeg er sikker på at hun har nydt at være ved mig lige så meget som jeg har nydt at være sammen med hende hver dag. Hun var den smukkeste hest jeg nogensinde har mødt, og hun var altid overlykkelig. Jeg vil savne hende, men jeg trøster mig med at hun nu har fået fred.

Jeg elsker dig<3
Kommentér på:
Anglo Araber (AA) Hedevangs Galilea
Annonce