{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Joy (Joey) [Tidl. part] 2003

1.339 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Oldenborg Joy (Joey)

Fødselsår:
2003
Højde:
Han er 1.65 :)
Temperament
Fra jorden af kan han godt være en stor mundfuld. Han er nemlig ret nærgående og kender ikke altid ens grænse, men det er noget vi stærkt arbejder på. Men på trods af hans dårlige vaner fra jorden af, kan man alligevel ikke lade vær med at holde af ham. For alt hvad han gør er med god hensigt fra hans side, jeg tror bare at han er en ret opmærksomhedskrævende hest, som gerne vil snakke med en og være med i alt der forgår. Han er bare ikke helt klar over sin størrelse, og at han nogen gange kommer lidt for tæt på. :)
Han er en meget nysgerrig hesten der vil være meget i det hele :)

Fra ryggen af er han en rigtig rigtig skøn hest, han elsker at arbejder og koncentrere sig. Han er en rigtig dygtig dressur hest, han går meget stabilt og gør i bund og grund alt hvad man ber ham om. Jeg synes indtil videre at han altid gør sit bedste for sin rytter, og han giver en god tur hver gang. Han er meget pålidelig fra ryggen af, og man føler sig meget tryg på ham. :)
Gangarter
Han har nogen dejlige gangarter.
Store og rumlige, han er dejlig og nem at side på. :)
Stævner
Har ikke startet nogen stævner endnu, men håber på et dressur eller to med tiden :)
Stamtavle
Har desværre ikke hans stamtavle. :)
Køn
Stor vallak :)
Bemærkninger
Joy (Joey som han bliver kaldt i daglig tale) er en stort sort vallak, som jeg har haft part på i ca. 3 uger nu. Han er en dejlig stor og nysgerrig dreng som elsker at bide i alt og alle, til tider minder han næsten mere om en hund hæhæ :) Han er en rigtig dejlig ridehest, som giver en god tur hver gang! Om det så er dressur, tur eller spring. Vi har indtil videre dog kun sprunget krydsspring, men han har sprunget uden tøven.. jeg håber at vi med tiden kan blive bedre :) På tur er han rigtig dejlig, selvom han godt kan blive lidt stædig hvis han ikke vil forbi ting :) I dressuren er han god, man kan tydeligt mærke at det er der han føler sig hjemme. Hvilke er rigtig skønt, for han elsker at arbejde og blive udfordret. Han kan gå rigtig fint, og jeg glæder mig meget til at vi udvirkler os inden for dressuren! Jeg tror han kan lærer mig meget, han er super pålidelig fra ryggen af og vil gerne behag sin rytter. Fra jorden af kan han godt være lidt en kegle hæhæ, han er stor hest hvilke han ikke altid er lige klar over og han kan rigtig li at være tæt på en. Så nogen gange kan han godt blive for meget og for nærgående, men det er helt klart noget vi skal arbejde rigtig meget på. :)
Kommentér på:
Oldenborg Joy (Joey)
Annonce