{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Wimpy - PENSIONERET - [Tidl. hest] 1998

2.996 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Davidson Arabians
Kvinde | 50 år | Oprettet: 26. maj 2006


Arabisk fuldblod (OX) Wimpy - PENSIONERET -

Fødselsår:
1998
Højde:
153 i stang
Temperament
Dejlig blidt temperament.
Gangarter
Super gode, hun har en rigtig dejlig og rummelig trav.
Stævner
Ingen ridestævner da hun primært er avlshoppe, men hun har været til internationalt show som 3 års hvor hun fik 84 points.
Stamtavle
Ja, faderen er Symba (Vymbel x Maggina) og moderen er Pashina (Pacific x Silver Shower)
Køn
Super dejlig avlshoppe
Bemærkninger
Wimpy er en dejlig og blid hoppe. Hun har et skønt temperament og hun er er ikke lige den der springer til siden eller vender rundt på en 5 øre hvis hun møder noget farligt på sin vej. Hun stopper hellere op og kigger lidt på tingene inden hun går videre.

Hun er tilredet og er rigtig god i skoven da hun går stille og roligt og så siger hun ikke noget til biler :-)

Hun har en dejlig kraftig krop, så når man sidder på hende føler man virkelig at man har noget hest under sig.

Hun har fået sit 3. føl i år og alle 3 har været hopper, og alle 3 har fået hendes dejlige blide temperament, så mere kan man vist ikke ønske sig fra en avlshoppe som hende.

Wimpy har desværre aborteret sit føl her d. 29. november - 4 måneder for tidligt. Det var meget ærgerligt synes vi, for dette føl skulle være første føl efter vores egen hingst D. Shan´n Jan Memory, og dermed en kombination af vore to stamhopper Victoria Lynn og Wimpy. Så øv øv øv...

Efter aborten er Wimpy desværre blevet ufrugtar og er således færdig som avlshoppe. Det er et stort tab for os, og derfor har vi sendt hende på pension et sted hun kender i forvejen. Vi har sendt hende hjem til hendes "mor" hvor hun er født og hvor hendes biologiske mor er "still going strong" i en alder af 25 år. Vi ved med sikkerhed at der ikke findes et bedre hjem for hende, og vi ved også med sikkerhed at hun aldrig rejser derfra igen så længe hun lever - og det er hvad vi ønsker for hende. En godt liv med masser af mad og kærlighed resten af hendes dage - og det er præcis hvad hun vil få hos Jette.

Wimpys plads i vores avl overtages af hendes datter Sweet Miss D. som allerede er aktiv i avlen samt hendes barnebarn Zeems Cheeky D. som vil indgå i vores avlsprogram fra 2009.

Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Wimpy - PENSIONERET -
Annonce