{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Kindvigs Palisander 2001

1.309 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lakse
Kvinde | 27 år | Oprettet: 31. jan 2007


Dansk Varmblod Kindvigs Palisander

Fødselsår:
2001
Højde:
1.65
Temperament
Opmærksom
Gangarter
Gode, rummelige gangarter. Han træder godt ind under sig.
Stævner
Stamtavle
Far:
Heslegård's platin
Farfar:
Pablo
Farfars far:
Pilot
Farfars mor:
Monic
Farmor:
Cidre
Farmors far:
Calypso ii
Farmors mor:
Wilana
Mor:
Toftekærs lotus
Morfar:
Locarno
Morfars far:
Ladykiller xx (gb)
Morfars mor:
Cedelle
Mormor:
Laila
Mormors far:
Limelight
Mormors mor:
Dahlia


Køn
Vallak
Bemærkninger
9. september 2013:
Jeg har næsten lige fået Kindvig's Palisander, hvilket også er grunden til at jeg ikke har så mange billeder af ham endnu - derfor må I leve med få og ensformige billeder indtil jeg får opdateret hans profil løbende. Der vil derudover også komme langt mere tekst snart!

Men kort sagt; jeg har kendt og været tæt på Palisander i omkring 4 års tid. Min tidligere svigermor har haft ham siden han var føl, og det var derfor en hårdt da hun måtte indse at tiden ikke længere var til ham. Dog var det til mit held, da jeg dermed blev spurgt om jeg ville overtage ham. Dette behøvede jeg ikke tænke et sekund over, da Batman er noget af det mest søde og fantastiske man overhovedet kunne tænke sig. Altid så glad og nysgerrig!

21. februar 2014:
Jeg har nu haft Palisander i omkring 6 måneder, og vi er nået utroligt langt sammen! Han har tabt sig, fået opbygget flere muskler, er kommet i bedre form og så videre. Jeg er så taknemmelig for at have fået ham, han er en helt fantastisk hest! Har aldrig mødt en hest med så godt et sind. Han går direkte i hjertet på en. Udover det så er han SÅ samarbejdsvillig og sød at ride. Vi rykker os konstant, og han gør alt for at vi får en god og positiv tur - hvilket vi rent faktisk får hver gang! Har endnu ikke haft en dårlig tur på ham.

29. december 2014:
Palisander og jeg er still going strong! Han er en fantastisk skøn hest, og en fornøjelse at tilbringe tid sammen med! Vi får fortsat dressurundervisning en gang om ugen af vores super dygtige underviser Julie, og dette fungerer bare helt vildt godt!
Kommentér på:
Dansk Varmblod Kindvigs Palisander
Annonce