{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Bandidos 2001

2.232 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Trine H
| 38 år | Oprettet: 24. aug 2006


Arabisk fuldblod (OX) Bandidos

Fødselsår:
2001
Højde:
Han er lige omkring de 155, så vi passer rigtig godt sammen i størrelse :) Det gør ikke noget man er lille, når man har charme...
Temperament
Altså nu er Bandidos jo araber, og man kan også tænde ham derefter. Men hvis man behandler ham efter kunstens regler, er han stille og rolig og på ingen måde varm i hovedet. Han er nervefast og cool med "farlige ting". Han kan dog opfattes som utålmodig, men det har han nok fra mig :)
Gangarter
Han er en svæver :) Hans skridt har altid været god og han svæver i traven. Det er dog først her det sidste års tid hans galop og har været okay :) Han er en drøm at se på, er han! Mors lille stolthed.
Stævner
Jeg har ikke redet ham meget mere end et år, men han er en værre klumrebasse, så han har tit stået med en skavank... Men nu har vi fået en god træner- Willy- så jeg håber ikke der længe før vi begynder at komme til de små klubstævner.
Stamtavle
Bandidos som i virkeligheden hedder Dominator koala er efter Wandro og Flaridesa, som begge er 2 absolut smukke fuldblodsarabere. Desværre er Wandro død. :( Og endnu mere desværre er jeg blevet oplyst om at der er en fejl i stamtavlen, så det kæmper vi lige nu for at få rettet!
Køn
Bandidos blev kastereret som 3 års. Ville ellers gerne have beholdt ham som hingst, men der var flere ting der afgjorde at han i stedet måtte leve livet som vallak.
Bemærkninger
Da bandidos var lille var han mørkerød med 4 hvide sokker og en flot lige hvid blis. Han har altid været en lille spirvip. Med årene har han så ændret farve, fra mørkerød til lyserød og nu til meget lys grårød skimmel. Han har været ved mig altid og det bliver han ved med at være. Vi kender hinanden ud og ind og jeg er sikker på at vi ikke kan leve uden hinanden. Hans yndlingsfarve er blå, og han nægter at gå med tøsefarver. Hans livret er mandariner og ellers bare en masse foder. Han fransker en smule når han står stille, men han skovler ikke det mindste når han går. Hans bedste ven har i de tre første af hans leveår heddet new delhi, men derfter blev han bedre venner med 2 store belgierplage som hedder sibyl og basil. Så flyttede vi til århus og nu er han gode venner med Pelle og Arlen.. Det er 2 søde og unge vallakker som ham selv :)
Derudover er han rigtig god til at passe sin lillebror- Anton!
Han kommer næsten altid når man kalder men ikke når det regner. Han hader regnvejr :( Og det gør hans mor også...
Han bliver af og til utålmodig og så ryster han på hovedet af mig. Han har ellers ingen unoder. Han hverken bukker, stejler, bider eller sparker... Han nusser bare med tænderne ;)

Kort sagt er han verdens bedste hest, og min allerbedste ven. Han skal blive hos mig for evigt.
Jeg håber i vil synes han er ligeså sød som jeg synes:)
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Bandidos
Annonce