{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Boulonnais Tratra 2007

4.141 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

anna karina h
Kvinde | 51 år | Oprettet: 15. aug 2010


Boulonnais Tratra

Fødselsår:
2007
Højde:
170-175cm
Temperament
meget kontaktsøgende,rolig og kan pludselig sætte i gallop hvis der er noget spændende. den mest kærlige hoppe jeg har mødt. vil nusses og kæles. elsker at blive striglet og kløet. er en pige som passer på os og tager de store skridt udenom os. virkelig lækker.
Gangarter
pæne gangarter.
Stævner
ingen
Stamtavle
fader er hingst goliath 2
moder er gris.
det er et fransk pas der er på hende.
Køn
stor skøn hoppe
Bemærkninger
da vi fik hende hjem var hun meget genert overfor os. hun gik og kiggede på os og vi tog god tid til at komme ind på hende. jeg tog nogle små skridt af gangen og gik ud på marken rigtig mange gange og til sidst tog hun mod min kærlighed. jeg måtte strigle hende på marken og fandt ud af at hun elsker kys på mulen,hun kan simpelthen ikke få nok hehe.
jeg kom videre med arbejdet på hende og trak hende hen og bandt hende,og vi fik en god strigletur. hun er bare tryk ved os nu og kommer selv hen og vil kæles.
det skal siges at hun har boet ved en gammel mand som købte hende for at være kørehest,men han døde desværre.
hun er en stor baby som opføre sig som en meget ung plag. så vi tager os tiden om hende og vil lære hende at blive lidt ældre nu.
med tiden vil jeg have hende tilredet til foråret,hvis hun psykisk er klar til det. håber at i vil byde hende velkommmen.
6/10 2013 jeg er smask forelsket nu! hold da op en kælepotte vi har fået,hun er blevet som en hund som kommer hen til hegnet hver gang vi kommer. hun vil nusses hele tiden. hun elsker at snuse hele vores ansigt igennem hehe. hun er bare kommet for at blive ved os. skønne hest.
dem vil jeg gerne have nogle flere af. en skøn skøn race.
19/10 2013. tratra er bare så sød. jeg strigler hende rimelig tit da hun hurtigt bliver beskidt,men sådan er det med hvide heste. jeg holder mere og mere af hende nu. hun har så meget kærlighed i sig og elsker når jeg er sammen med hende. den store nussetrold.
hun har prøvet at have sadel på og det sagde hun intet til. jeg vil begynde at vende hende til udstyr nu.
d.6/11.2013 jeg har nu fundet ud af at hun løfter alle fire ben,det er skønt,når hun er så stor. hun kan vidst lidt mere end vi regner med. vi købte hende som helt rå nemlig;). hun er en øjesten at omgår, hun er lige så kærlig som hun er stor.
4/12.2013 jeg er så forelsket i hende, hvor er hun bare dejlig. sikke hun udvikler sig og hun er ikke bange for noget. min mand kommer med stor maskine og giver hende wrap. det siger hun intet til. nej nej hvor jeg glæder mig til hun skal tilrides, min store kælepotte:) jeg eelsker hende og ønsker i fremtiden at få min nr to boulinnais;
30/1.2013 tratra har fået fjernet to store ulvetænder. hun stod rigtig fint.
8/1.2014 tratra listede sig stille op på traileren med små skridt. hun blev lokket med godbider og til sidst stod hun inde i trailer og var meget opmærksom på hvad der skete omkring hende.yees hun gjorde det! det var en dejlig køretur med hende og hun klarede turen til ug.
en lidt svedig pige kom langsomt ud af traileren igen. nu blev hun trukket ind i beriderens stald.
jeg er bare så lykkelig over min baby klarede det. tratra er nu til salg
Kommentér på:
Boulonnais Tratra
Annonce