{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Brigitta af Dutterup [Tidl. hest] 2012

1.643 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

PeacefullMind
Kvinde | 29 år | Oprettet: 13. jun 2011


Knabstrupper Brigitta af Dutterup

Fødselsår:
2012
Højde:
30/9-2013 : Målt for et par uger siden til at være 159 cm.
Forventes et slutmål på knap 170 cm.
Temperament
Kender hende ikke så godt endnu, men hun virker som en tillidsfuld unghest. Nysgerrig og meget modig - bliver ikke så let skræmt af nye ting. Kontaktsøgende og meget sensitiv.
Gangarter
Unghesteagtige - men ser ud til at gå hen og blive store og rummelige, med især en trav der skal fremhæves.
Stævner
Ingen endnu - men planen er at hun skal blive militaryhest.
Stamtavle
F: Tyfon
FF: Tornado Lyshøj
FM: Darling Kastaniegård

M: Lammegårdens Roxy Music
MF: Sanders Bounty
MM: Roxanne Frydenlund

Den er længere - men jeg er for doven til at skrive den ned. :D
Køn
Hoppe - og ikke i tvivl om det.
Bemærkninger
Jeg fik Brigitta hjem i dag (d. 30/9-2013), da jeg ikke kunne tage hjem uden at sige ja til at købe hende, trods jeg ikke ville have hest igen så kort tid efter min gamle pony.

Hun er en meget tillidsfuld og rolig hoppe - hun lader sig ikke bare hidse op.
Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med at arbejde med hende - hun er helt rå og har ikke været særligt meget i menneskehænder. Jeg tvivler ikke på, at hun vil blive en spændende og loyal partner at have med og jeg ser frem til rigtig mange gode år med hende!

D. 30/9-2013 valgte hun at "vise sin størrelse" og simpelthen bare vade gennem hegnet omkring folden efter 5 min, da den hest der havde kørt med hende hjemmefra stod og kaldte i traileren.
Så vi lukkede hende ud på ridebanen sammen med flokkens førehoppe, mens traileren og hendes ven vendte næsten hjemad. :) Da den var væk faldt hun helt ned på jorden, og gik nysgerrigt igang med at undersøge denne nye verden.

D. 3/10-2013
Nu har Pigen så været hos mig et par dage, hvor alt bare er fået fantastisk. Hun kommer med det samme man kalder på hende på folden og står trofast for at blive nusset godt igennem.
Vi er så småt begyndt at lære det der med at løfte benene, når man bliver bedt om det.

Og i dag vovede vi os så ud fra ridebanen og ville gå en lille tur. Som dog blev lidt lang alligevel.
Vi fik undersøgt trafikkegler og springmateriale. Og på vej over vejen stødte vi på både biler og busser. Inde i selve skoven var de store maskiner igang med at ordne de fællede træer.
Og Pigen sagde bare absolut INGENTING til noget som helst af det. Gik fredeligt afsted sammen med min gode ven Thomas. :)
Hun er simpelthen en fantastisk hest, som jeg allerede holder meget af og som jeg nyder rigtig meget at arbejde med. Rolig og modig, men meget nysgerrig og bestemt.

D. 8/10-2013 er den "lille" dame kommet ret højt i hierarkiet på folden - det er nu kun de helt gamle hopper hun mangler at kanøfle, haha. Hun tager stadigvæk alt med ophøjet ro og reagerer super fint på sit liv. Hun elsker at komme ud og gå ture, og siger slet ingenting til at blive taget fra flokken. Vi har nu også lært at løfte alle vores 4 hove. :)

Mere info vil self komme i takt med, at jeg lære hende bedre at kende. :)
Brigitta er nu af personlige årsager sendt tilbage til avler - fantastisk hest, som nok skal blive til noget stort. Men jeg er bare ikke høj nok til at ville kunne ride hende godt nok, når den tid kommer. Har i bytte fået dejlige Gabriel, som passer mig meget bedre i højden.
Kommentér på:
Knabstrupper Brigitta af Dutterup
Annonce