{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Miniature Findus 2006

479 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sofie A
Kvinde | 39 år | Oprettet: 7. mar 2008


Miniature Findus

Fødselsår:
2006
Højde:
ca. 1 m (ikke målt)
Temperament
Nysgerrig, men også let at skræmme. Meget skeptisk. Kan IKKE lide biler, traktor mm når han er ude af folden. Når han er inde i folden er han ligeglad med det (så længe det altså holder sig ude af folden)
Gangarter
3 stk.
Stævner
Ingen
Stamtavle
F: Cris, FF:Black Beauty, FM: Retina
M: Beauty
Køn
Vallak
Bemærkninger
Til daglig bliver han kaldt Fidusen eller bare Dusen.
Findus er min svigermors/svigerindes lille miniaturehest. Da jeg så stod og manglede en ven til Unique fik jeg lov til at låne ham. Han har før været meget reserveret og ikke så let at komme til på folden, men det har ændret sig efter at han er kommet hjem til mig! Nu er han en rigtig lille kælepot og nyder at live kløet og snakket med. Han er den eneste på folden man helt sikkert ikke skal gå hen og hente når hestene skal flyttes: han kommer når man kalder ;-)
Tror Findus har haft en dårlig oplevelse med små børn for når der er små børn i nærheden er han meget hurtig til at blive sur og snappe. Har aldrig oplevet at han har bidt efter mig!
Svigermor har forsøgt at tilkøre ham, men uden held: han er meget skeptisk/let at skræmme af natur og blev utroligt bange da hun forsøgte at spænde noget efter ham (han gik fint med seletøj og lange tøjler) -så det blev opgivet og siden har han bare gået som selskab.
Kommentér på:
Miniature Findus
Annonce