{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Svensk Sportspony Sparkle (gnistre på Engelsk) 2007

863 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Johanne N
Kvinde | 24 år | Oprettet: 24. feb 2013


Svensk Sportspony Sparkle (gnistre på Engelsk)

Fødselsår:
2007
Højde:
Sparkle er ca. 140 i stg.
Temperament
Sparkle er en dejlig, rolig og sød pony. Han er god til spring, dressur og terræn. Han er en pony man kan stole på, og rigtig sød, han kan dog godt finde på at være sur når der er ponyer eller heste der kommer for tæt på, han sparker ikke ud efter dem, men ligger ørene et godt stykke tilbage.
Gangarter
Han kan gå skridt, trav, og gallop.
Stævner
Sparkle og jeg har for det meste kun startet klubstævner rundt omkring, vi starter flest springklasser, da han skal bruge lidt tid på at få varmet op, så han søger ned, hvis vi rider dressur.Vi har startet stævner i KORK (hjemmebane) og BDR og SKØRK.
Vi plejer at springe LD eller LC (clear round)
Og i dressur LD2 eller LC1.
Stamtavle
Vi har ikke en stamtavle på han, da vi købte ham og 2 andre ponyer som vildheste, de gik på en kæææmpe marke med en masse andre heste, og havde aldrig været i hænder før, og de blev så jaget op i en transport lastbil, og kørt hjem, til der hvor de er nu. De blev løsladt i stalden, og løb ind i en boks hver, og fik mad. Man kunne slet ikke rører Sparkle, og nu er han faktisk stille og rolig, en super pony! De to andre ponyer, har det også godt, den ene har fået en dejlig ejer, der ridder på rideskolen, og den anden er faktisk lige blevet solgt.
Køn
Han blev vallak efter 3 år, fordi vi jo som sagt fik ham som vildhest.
Bemærkninger
Jeg er rigtigt stolt af vores arbejde sammen fordi han er blevet super dygtig, at gå fra at være en hest man ikke kunne røre, til at blive en pony der kan springe 1 m. og virkeligt være en hest man har respekt for, men ikke bange for, er virkeligt dejligt! Mit mål er at springe LB, og LA på ham.
Kommentér på:
Svensk Sportspony Sparkle (gnistre på Engelsk)
Annonce