{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Stenaergaards Mimi R.I.P [Tidl. hest]

2.190 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Benedikte  S
Kvinde | 29 år | Oprettet: 8. apr 2006


Shetlænder Stenaergaards Mimi R.I.P

Fødselsår:
Højde:
89 cm, en lille buttet Tøse-hest men det er en sød højde og mest når man skal kælde nusse og gøre den rigtig fin.!!!!
Temperament
Jeg ved ikke helt om man vil kalde hende rolig eller opmærksom, da hun er lidt bange men samtidig meget kælen og elsker at få en hel masse opmærksomhed, hun er stadig lidt opmærksom på hvad der sker rundt omkring hende! Det er en meget vågen lille shetlænder at værer men det er sku fint nok har redet det jeg skulle på den lille tøs.!!!
Gangarter
Skridt - GodTrav - Hun er kronisk halt (dvs. at hun halter, men hun har ikke ondt,  jeg tror bare det er blevet en vane for hende)Galop - God, men ikke den bedste!Hun er en vågen lille hest så det går ikke så langsomt og så har den bare noget med at røven skal henge op i luften hele tiden ikke for at smide nogen rytter af det er bare mega sjovt for den + den vil ha der sker noget ikke bare gå og lave ingen ting man ska værer vågen når man rider den lille pony..!!!
Stævner
Jeg har aldrig startet stævner på den men for er jo alt for stor til den lille pony men der har en lille sød pige og hun har redet kyr med en der hade en pony der lignede den og der vandt de en 1 plads så det syntes jeg er meget meget flot og den klarede det meget stille og roligt der var ikke noget..!!!!
Stamtavle
Den har en søn som hedder Hannibal som også er min vi ved ikke hvem faren er det er vidst en eller anden rideskole pony der hvor den stod inden jeg fik den..Men det betyder ikke noget det er sku en lille sød pony oge det er sønen også så det er det vigtigste..!!
Køn
En Lille Dame/ En Lille Hoppe, som er så søøøøøøød og Nuttet.Nogen gange kan det godt være en Hoppe med stort H men det er ikke så tit og det er jo godt når det ikke er mig der rider den ..!
Bemærkninger
Mimi er en skimmel lille shetlandspony, hun er desuden mor, til min anden lille pony Hannibal, (som kommer senere)Hun er min første pony som jeg har haft, hun har smidt mig af første gang jeg red på hende og der fik jeg trykket 2 ribben, da hun trådte på mig! hun har givet mig et dejligt føl, som jeg rider lidt på derhjemme. Mimi står på Suså-hestesportcenter, hvor hun trives meget godt. Hun er ikke verdens største flokdyr, for hun ender ALTID med at være alene tilbage på folden fordi hun ikke løber med de andre ind i stalden. Hun bliver redet omkring 1 gang om ugen af en lille pige som hedder Lærke. Da jeg er for stor til at ride hende har jeg givet Niels lov til at bruge hende til Rideskolen. Mimi er lidt bange for nogle mennesker, og løber altid lidt hurtigere forbi mennesker når hun kommer ind, men over for mig og min familie er hun kærlig og elsker når vi kommer og besøger hende nede i stalden. Mimi vil jeg altid have et specielt forhold til, og jeg elsker den lille tykke hest (jeg skal lige sige at, det at være tykke ligger til hendes familie da Både Hannibal og hende er tykke)Hun er min lille Pony..MMIMIMMIMIMMIMIMMIMI.......
Kommentér på:
Shetlænder Stenaergaards Mimi R.I.P
Annonce