{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Nitouche *R.I.P* :'( <3 1993

3.515 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Nitouche *R.I.P* :'( <3

Fødselsår:
1993
Højde:
146 cm
Temperament
Altid frisk og i godt humør! Sød og nem på staldgangen, ingen unoder. Man kunne nusse med hende i flere timer, sommetider lænede hun sit hoved mod min mave, hvor jeg kløede hende bag ørene. Jeg savner hende rigtig meget!
Gangarter
Tja, hendes gangarter kunne man ikke prale af. Men energiske skridt havde hun da i hvertgald! :)
Stævner
Jeg nåede ikke at starte alverdens før hun døde.

Mit første stævne var på løvskal rideklub hvor vi vandt joker spring med 169 point og fik den bedste tid i sløjfe spring og en fejlfri runde.

Jeg har lige fundet Nitouche's resultater. For mange år siden, har hun startet både LA'er og MB'er med resultater! Har også startet distrikt mesterskaber. Gid jeg havde hende idag, det kunne have været fantastisk at se hendes udvikling og hvor langt vi måske kunne være kommet.
Stamtavle
hendes mor hed Musse, det er det eneste vi ved :p
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Første gang jeg så Nitouche, lagde jeg mærke til hende til et stævne, der blev afholdt på min rideklub. Hun vandt den højest klasse og vandt en pokal. Jeg fik fortalt at hun var tilsalg og jeg plagede min far, men han sagd nej.
Et halvt år senere ledte vi efter en pony, da Klokke Blomst var en alt for stor mundfuld for mig. Min venindes mr fortalte mig at en hvid pony som jeg vidst havde set før stadig var tilsalg. Jeg blev ellevild og vi tog ud og kiggede på hende. Med det samme vidste jeg bare at hun skulle være min!

At tage afsked med sin bedste ven.
Det hele begyndte en dag i sommerferien 2006. Jeg var lige kommet hjem fra florida og havde derfor savnet Nitouche helt vildt meget :') hun var blevet vaccineret dagen før jeg kom.
Da jeg kom hjem til hende fredag gik jeg ud til hende på folden og hun blev bare stående og vrinskede jeg synes det var lidt underligt for hun plejede at komme sprintende efter mig når jeg kom? Så gik jeg hen til hende og opdagede at hendes hals var hævet, så vi ringede til dyrlægen. Han sagde at det var meget normalt for der var forskellige reaktioner på vacciner fra heste til hest. Vi tog hende nu alligevel ind i skyggen fordi det var megt varmt. Vi kunne næsten ikke få hende ind og skulle nærmest slæbe hende ind fordi hun ikke kunne gå!
Vi tog hjem for der var ikke ret megt mere vi kunne gøre og dyrlægen havde jo sagt at der inet var galt. næste dag kom vi ud til en værre pony. hun var hævet endnu mere på halsen og hun kunne slet ikke gå, så dyrlægen kom og gav hende en indsprøjtning, så hendes smerter kunne gå lidt væk. jeg satte mig på hug og kyssede hende på mulen " Nu skulle det hele jo have været så godt" vi skulle på ridelejr dagen efter og vi skulle flytte ud på kalle efter ferien. Jeg forstod det ikke og vi blev ved med at komme i løbet af hele dagen og det blev bare værre og værre vi tog hende ind i ridehuset for at få hende til at gå lidt. Min far hentede nogle håndklæder og noget vand og vi begyndte at massere hende over hele kroppen så nogle af hævelser kunne gå væk. hun stod bare der og så så trist ud :'( næste morgen kom vi tidligt og vi gik ind i ridehallen hun prøvede at vrinske efter os og prøvede at gå hen til os, men hun kunne ikke så vi gik hen til hende og min far ringede til et dyrehospital for at høre om hun kunne komme derud. men i mellemtiden var hun faldet omkuld og hun lå stille og roligt i mit skød, jeg aede hende blidt på mulen og så var det pludseligt forsent hun var sovet ind i mine arme. Jeg ville ikke forlade hende så jeg lagde mig op af hende og begyndte at græde jeg aede hende på mulen igen og trykkede mig ind til hende min far stod ved siden af men satte sig på hug og begyndte også at græde pludselig sagde han " hun var verdens bedste hest" jeg græd og græd og græd...

Nitouche du ville altid være den største del af mig der mangler. Du kommer aldrig tilbage. Jeg savner dig så inderligt, der er ingen hest i hele verden der er som dig. Jeg har så ondt af dig alt den livsglæde du havde i dig. Jeg finder aldrig min lykke igen for den gik bort sommerferien 2006, du forsvandt bare ud i det blå og kommer aldrig tilbage hvorfor skulle det ske nu? Du var mit et og alt.

d. 30/7-07
Idag er det præcis et år siden.
Tænke at jeg stadig kunne have haft dig, hver dag kunne jeg være kommet ud og hente dig fra folden og se dig komme løbende og vrinskende i mod mig, med dine ører fremme og dine glade øjne, jeg husker det så tydeligt.
Du var i sandhed en engel.

sommetider leder jeg efter dig oppe mellem skyerne, sommetider finder jeg dig og husker på de gode tider, den bedste tid i mit liv.

uden lidelse ingen medfølelse :'(

take a look at me.
standing in the rain, waiting.
hair is wet, eyes are black, and my cheeks are cold as ice.
waiting for you to come and take my hand.
in my mind, i see the streets seems way more beautiful with you by my side.

Nitouche, altid elsket, aldrig glemt!
Kommentér på:
Anden særlig race Nitouche *R.I.P* :'( <3
Annonce