{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Golden Maddie 2000

807 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Gitte B
Kvinde | 44 år | Oprettet: 15. jul 2008


Anden særlig race Golden Maddie

Fødselsår:
2000
Højde:
157 cm
Temperament
Varm og hidsig.
Gangarter
Tre energiske og til tider hæsblæsende gangarter. Traven er smuk og svævende. I galoppen er Maddie i stand til nærmest at flyve gennem luften som et jagerfly - hvis hun får lov. Tror seriøst at hun kunne yde skarp konkurrence til en galophest - det føles i hvert fald sådan når man sidder på ryggen af hende.
Stævner
Ingen med mig. Men har tidligere startet spring og redet mange jagter. Har vidst også været med i Hubertus jagt en enkelt gang, før jeg fik hende.
Stamtavle
Der er ingen stamtavle på hende. Ikke engang hendes forældre ved jeg hvem er og ej heller ikke hvilke racer hun er en blanding af. Hendes far skulle efter sigende være DV-hingst ved navn Peno?? Dog kan jeg ikke finde nogle DV-hingste af dette navn når jeg søger på Google. Jeg har også rettet henvendelse til Dansk Varmblod som oplyser at der ikke findes en kåret DV-hingst i deres register af dette navn. Er der nogen der ligger inde med oplysninger om en hingst med dette navn må de meget gerne give mig besked.
Umiddelbart ville jeg tro at hun kunne være en blanding af noget araber og noget andet? Hvis nogen kender Maddie fra tidligere og kan bidrage med oplysninger må de meget gerne give mig besked.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg har haft Maddie i to år og overtog hende efter min hesteveninde som havde haft hende i knapt to år. Hun er en meget speciel hest. Hun kan godt virke lidt reserveret og er ikke noget stort nussehoved, men jeg føler virkelig at hun har lukket mig ind. Hun accepterer at få mulekys af mig og blive nusset og pusset om;-)
I flokken er hun førerhoppe og det er der ikke nogle af de andre heste der er i tvivl om. Dog har hendes datter (Kikkes Stjerne) som også er en del af flokken her, en helt særlig plads i hendes hjerte. Hun får bl.a. lov at spise af det samme hø som Maddie (et særligt privilegium som sjældent tilkommer de andre heste) Og i det hele taget får hun lov til lidt mere end de andre;-) Det er rigtig moder-kærlighed;-)
Maddie er tidligere jagthest og man kan godt mærke at hun har været vant til fart over feltet. Hun kan være den mest rolige og afslappede hest hele vejen over til skoven som er en tur på 2,5 km, men så snart Maddie træder ind i skoven, så vil hun gerne løbe. Man kan mærke at hun spænder op og rejser halsen og det kan være ret svært at få hende til at sænke hovedet, så hun kan komme ned og slappe af, når hun switcher over på "jagt-stress modus". Ofte ender det med en fuldstændig trippende, skumsvedende og hovedkastende hest til trods for at man ikke har redet andet end skridt. Det er som om stressen kommer indefra. Jeg ved ikke, om hun har været sådan lige fra føl af, eller om det er noget, der er opstået som følge af, at hun har været jagthest? Hun er ikke en nybegynderhest og hun er heller ikke en hest man bare lige skridter en tur i skoven på for lange tøjler. Når det så er sagt, er Maddie den sejeste hest, man kan ønske sig! Hun går igennem ild og vand og er stort set ikke bange for noget som helst. Hun elsker en tur i søen når vi er i skoven, hvor der bliver plasket til den store guldmedalje og til tider dypper hun hele sit hoved under vandet. Det er rigtig sjovt og sødt.
Hun elsker at springe og jeg har aldrig oplevet at hun refuserer. Når vi løsspringer tager hun ofte springene på eget initiativ - bare fordi hun syns det er skide skægt!

Maddie er en meget følsom hest. Hun reagerer på mindste signal fra rytteren. Dette mærker man tydeligt når vi rider dressur. Men også på tur. Dog skal der noget mere til at trænge igennem til hende når hun er oppe i nærmest flyvende galop. Men hun er altid 100% styrbar.

En dejlig hest med en stor personlighed - og ufattelig smuk!
Kommentér på:
Anden særlig race Golden Maddie
Annonce