{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pura Raza Española Ecuador F 2010

1.825 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maria & Ecuador F
Kvinde | 36 år | Oprettet: 2. aug 2012


Pura Raza Española Ecuador F

Fødselsår:
2010
Højde:
172
Temperament
Rolig og meget kælen :)
Gangarter
3 fine gangarter, specielt hans gallop er super :)
Stævner
Ikke endnu :)
Stamtavle
F: BANDOLERO CXLII
M: FALCONIANA
FF: ENTORCHAO
FM: CUBANA XIV
MF: CORTESANO IV
MM: ASTURIANA V
Køn
Lige blevet vallak september 2013
Bemærkninger
Jeg har næsten lige fået Ecuador hjem og har nu haft ham i et par uger. Han skal lige vænne sig til omgivelserne og de nye heste. Han er kun 3 år og har altid boet det samme sted. Derfor skal han have lov at falde ordentligt til og se de nye ting an før jeg går rigtigt igang med tilridningen :)
Han er en super skøn hest og en rigtig høj basse :)
Vi skal stadig lære hinanden at kende, men det bliver bedre og bedre for hver dag der går og jeg glæder mig meget til at lære ham nye ting og sætte mit eget præg på ham fra ung af. Er sikker på vi skal få mange gode stunder sammen, han er en super dejlig dreng med hjertet på det rigtige sted :)

Så er vi gået igang med tilridningen af Ecuador og der vil komme lidt billeder hen af vejen. Han er så rolig og nysgerrig og slet ikke bange for noget udstyr :)

Han er helt cool med sadel trense og det hele og vi kan så småt begynde at vænne ham til lidt vægt på ryggen. :)

Tilridningen er begyndt af Ecuador, og det går bare som smurt, men det havde vi nu også regnet med :) Har i alt redet på ham 4 gange nu både i skridt trav og gallop :) Jaaa man skulle næsten tro han havde prøvet det før :) Dejlig med en glad hest der bare vil lære og er cool med det hele.

Planen er at han skal lære det grundlæggende ridning her inden vinteren og så får han lov at stå vinteren over. Og så strater vi så småt op igen til foråret :)

Elsker den dejlige basse mere og mere for hver dag der går !!!!!

Ecuador er tilredet og vi nyder sommeren sammen nu :) Han klarer alting så flot og han knytter mere og mere bånd til mig :)
Her den 5. juni blev han 4 år, som tiden dog går. Den samme dag havde vi besøg af dyrlæge Theresa Shumann som skulle kigge på tænder og lave en kiropraktisk undersøgelse plus et sadel tjek. Jeg fik sørme 2 stk. mælketænder da hun ordnede hans tænder, så tandskifte er i fuld gang ved ham, men han har ikke smerter og han tog det hele så flot. Desværre fandt vi ud af min spanske sadel fra Zaldi ikke ligger optimalt på ham, så nu skal vi have sadelmager ud så vi kan finde en god løsning til ham :)
Kommentér på:
Pura Raza Española Ecuador F
Annonce